CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Bacha, nejde o Cargo, do Libně na nákladní zajíždí Sv (Ex, R) od Plzně, z Hlavního jedou jako Sv do Libně a pak po pauze obrat a zpět do hlavního.

MajkCajk: A není náhodou ve Vlkově trvalá vypínačka? Na vypínačkách máš raději také stahovat, protože nové typy mašin už tuším od Esa a po Mirelizaci se to jistě týká i 350, se shodí celé i když už stačíš podle předpisů na vypínačce vypnout toto: Trakci, vlakové topení, ventilátory, kompresory (a ne že neběží, fyzicky je musíš těmi vypínači odstavit, abys předpis splnil). Podpěťová ochrana řídicích systémů/nabíječe stejně zareaguje. Na Esu lze po tomto kompletním kolečku stisknout tlačítko rušení ochran, aby se nevybavily.
Takže je prostě lepší přejít do výběhu a stáhnout sběrač. Klik - .........ampérmetry 0 - klik - ...sběrač dolů.

A která stahovačka ti vyrobila sekyru 20 minut a proč? Takového fíru by v reálu buďto první skopli z mašiny cestující, nebo po šichtě strojmistr. :D :D Vystřelí HV-kvituji stažení sběrače-nahodím HV-zvednu-šup do výkonu. Vše za jízdy. Střídavá: vystřelí HV-kvituji stažení-zvednu sběrač/čuchá napětí-nahodím ten samý HV-šup do výkonu. Ztráta max. 15 km/h.
Ano tam sice je trvalá stahovačka, ale de facto hned za zhlavím, já ji mám přímo za koncem peronu kde nemá co dělat, když jedeš směr Tišnov po správném směru. K tomu zpoždění samozřejmě přispělo to, že jsem jel s plecháčem, který není laděný pro ORCZ a tak když to práskne, čekáš 30 sekund abys mohl zvednout smeták a to zpoždění jsem prostě nestáhl byť jsem se snažil sebevíc nebo s tím prostě neumím jezdit, já radši těžký váhy:D. Místo jsem samozřejmě projížděl i s laděnou lokomotivou.

Jedna novinka, která by vás mohla zajímat. Byla přidána možnost druhé houkačky ovládané klávesou N. V sms aktivuje triggery s čísly 20127 pro zapnutí a 20128 pro vypnutí. Pokud použijete kombinaci kláves Ctrl + Alt + mezerník, tak aktivujete obě houkačky naráz. Jinak jdou samozřejmě ovládat houkačky nezávisle na sobě.

Ahoj, zasahovalo se nějak v poslední (možná předposlední) aktualizaci do návěstidel? Mebo to je tratí? Ve Vyšehradě na odjezdovým stůj a vlak jede po své koleji na přivolávačku už z hlaváku.
privolavacka.jpg

Taky jsem na to přišel. Ve volné jízdě. Odjezd z hlaváku přes výstrahu a na přivolávačky. Pak ještě odjezd z Berouna na Zdice. Je to zajímavé. Ale zase mě to "spestřilo" jízdu. Ikdyž tedy dost nečekaně. A to už je déle jak měsíc zpátky.

Ahoj, zasahovalo se nějak v poslední (možná předposlední) aktualizaci do návěstidel? Mebo to je tratí? Ve Vyšehradě na odjezdovým stůj a vlak jede po své koleji na přivolávačku už z hlaváku.
O ničem nevím, to je spíš otázka scriptu návěstidel.

Zdravím, dělalo se v poslední době něco s vectrony? Tvořím do OR aktivitu, ve čtvrtek jsem jel testovací jízdu a bylo vše ok a dnes když jedu další test a mám zapnutý AFB a stojím ve stanici, tak se mi vectron sám zabrzdí ( v pořádku), ale je stále slyšet, jak kdyby se vyprazdňoval a plnil nějaký ventil. Je to docela nepříjemné na poslech.
Když vypnu AFB a zabrzdím ručně průběžnou, tak je se zvuky vše v pořádku. Dělá to ještě někomu?

Mně se teď po aktualizaci stalo, že jsem u 151 povolil průběžnou, na měřáku ručička dole, ale furt svítila kontrolka tření, držel jsem páku k odbrždění a furt kontrolka svítí. Tak jem kiukl na brzdy a všude 0.01, pomohl až shift+podtržítko. Tohle sem mi před aktualizací nikdy nestalo.

Zdravím, dělalo se v poslední době něco s vectrony? Tvořím do OR aktivitu, ve čtvrtek jsem jel testovací jízdu a bylo vše ok a dnes když jedu další test a mám zapnutý AFB a stojím ve stanici, tak se mi vectron sám zabrzdí ( v pořádku), ale je stále slyšet, jak kdyby se vyprazdňoval a plnil nějaký ventil. Je to docela nepříjemné na poslech.
Když vypnu AFB a zabrzdím ručně průběžnou, tak je se zvuky vše v pořádku. Dělá to ještě někomu?
Mně a už jsem to opravil.

Zima, dynamické počasí na trati 321 a místo sněhu chcanec jako prase. :)
DynP.jpg

EDIT
O 2 minuty později už OK. Zajímavé. :)
DynP2.jpg

A po shození ORCZ na lištu a editace příspěvku a vrácení zpět do ORCZ situace jako na obrázku 1, chcanec.

Tak mění to místo intensity srážek, se střídá déšť a sněžení, takže obr. 1, obr. 2 a zas obr. 1 a 2.

Ale v aktivitě je prosinec 2017 a vypadá to děsně, ale nevím, zda už není vyřešeno v aktualizaci. :)

Ahoj.
Proč?
neodjede od peronu.jpg
Prostě tam stojí a nezmizne. Tohle se neděje jen mně, nedávno mi o stejné situaci říkal Alcapone. Když si udělám krátkou trasu a jsem ve staici, rozjede se a zmizí. Ale v aktivitě, kdy odjedu do Vršovic, tak tam stojí jak ... Nechápu, žádné návěstidlo, žádná WP, jen čas u perónu.

Kouknu. Teď mi dokncw jel zvuk deště bez kapek. Nic, dám obrázky, jak dojdu domů, musel jsem teď odjet, tak nejsem na PC.

To první počasí už netrefím, bo bylo náhodné a sejfy už nemám. Ale tady je obrázek třeba dnes, kdy jakoby zvukově prší a z oblohy nepadá nic:
pocasi1.jpgpocasi2.jpg

Spíě mne ale se.e, ten problém s tím AI u perónu.

Back
Nahoře