Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, teď nevím, nezkoušel jsem, přednost má tvorba aktivity pro ORCZ. Ty staré aktivity pro MSTS počkají, když už byly tak dlouho odepsané.Jenže to jsem právě zrušil a rozhodně to nemá dělat.
Tam je nějaká taková funkce? Snad jen "MSTS aktivity kompatibilita". Tohle musíš mít zatrženo vždy, když jedeš aktivitu MSTS.A nebude to dělat to zaškrtnutí kabina pro MSTS.
V grafice, výhled z kabiny kompatibilní s MSTS/OR. Te třeba dobré pro řadu 740/2, kde si měl nesouměr.Tam je nějaká taková funkce? Snad jen "MSTS aktivity kompatibilita". Tohle musíš mít zatrženo vždy, když jedeš aktivitu MSTS.

Jen jsem neměl přehled, jestli není nějaký progress v oblasti PJ.Jinak vlastně příspěvku moc nerozumím.![]()
To postrádá výsledný efekt. ČSD infra byla plná pomalých bahen na 50 km/h a těm aktivitám by rozsah PJ 30-80 dal šťávu.Tak jich těch pomalých dej míñ a počítej s 30. Já to tak dělám taky.
To nevím, od kdy funguješ msts, ale vykolejení - žádný problém. Pojedeš 30. Ostatně jako i ostatní tvůrci aktivit.Nenaplñuje. Ale objevuješ Ameriku. Ta 30 je v tratích CZ, co funguji MSTS. Za Glucholazy je napevno a to pokud to vlak neustojí bude větší problém.![]()