Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Hawk napsal:
Jen aby jste se do tý řitě vešli všichni :lol: :lol: :lol:
Konkurence šlape na paty co 8) .
Kdy budou nějaký screeny?

Hawku, v HP se rozčiluješ, jak je to tady trapné už 3 roky a teď vypustíš takovou čápovinu.......

A jakápak konkurence? Trať 010 taky nikdy nespatřila světlo světa .... :idea:

Ne, tak já myslim co se týče těch pražských spojek, protože jsem na to čekal 3 roky, než se trochu dá dohromady Praha a teď najednou jsou práce v plné parádě :) , ale o to líp.
Jinak doufám, že nebudete zklamaní a za můj včerejší výstup tady se omlouvám....ulítly mi včely. To samé v HP.

Stav prací:
Od úterka do neděle se pracovalo na výměně topení v mém bytě plus debordelizace. Ale právě jsem úspěšně po 6ti dnech zapnul počítače, takže je naděje, že v dalších dnech budu moci pokračovat ve stavbě trati.
Všem se omlouvám za omezenou komunikaci, ale každý večer padám na ústa a jsem rád, že jsem rád.
Nejprve nemoc, pak přišlo do mého domácího PC pracoviště na týden tornádo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mám jen otázečku, v Pardubicích směr východ tuším, mi chybí nějaké koleje a to samé v České Třebové v té nákladní skupině, to je schválně nebo co to je, může někdo objasnit? Kuju

DJ LA DÉFENSE napsal:
Mám jen otázečku, v Pardubicích směr východ tuším, mi chybí nějaké koleje a to samé v České Třebové v té nákladní skupině, to je schválně nebo co to je, může někdo objasnit? Kuju
Pokud si vzpomínám dobře, bylo tu řečeno, že zde není ještě zcela hotovo.

U depa v Pardubicích mi chybí fotky zhlaví. V ČT, tam to chce ještě rekonstrukci vjezdové skupiny, aby mohla být i smyčka, jak jsem to udělal v Oseku. Ale také nemám žádné fotomateriály. Osobní vlaky tudy nejezdí. Směrová skupina bohužel nebude, protože by se to přepísklo s objekty. Prioritní by bylo depo, ale také nemám žádné materiály. Proto to je, jak to zatím je.

Zbyněk Šemora napsal:
U depa v Pardubicích mi chybí fotky zhlaví. V ČT, tam to chce ještě rekonstrukci vjezdové skupiny, aby mohla být i smyčka, jak jsem to udělal v Oseku. Ale také nemám žádné fotomateriály. Osobní vlaky tudy nejezdí. Směrová skupina bohužel nebude, protože by se to přepísklo s objekty. Prioritní by bylo depo, ale také nemám žádné materiály. Proto to je, jak to zatím je.

Pokud stále nemáš foto z Pce zhlaví-východ ,tak Ti mohu nějaké opatřit..
Přes víkend jsem teď v Pardubicích. Písni kdyžtak zprávou jaké pohledy potřebuješ.. Ahoj ,ocelot24

Ocelot, pokud budeš fotit, vodítko je, kde v MSTS chybí koleje, tam není dokumentace. :lol: Ale obecně ,zhlaví do pardubického depa včetně.

Jinak dobrá zpráva nejen pro Pražáky. Už se dá jezdit z Blatova přes běchovický ranžír do Malešic a obráceně. Ale mnoho nechybělo a vybuchlo to. Označil jsem odbočující koleje, abych si přečetl jak blbě jsem udělal spád do podjezdu a ono se to chybně uložilo a u spojených kolejí zůstal modrý databázový sloupek. Jakékoli kliknutí na kolej znamenalo zamrznutí a pád editoru. Vypadalo to bledě.
Naštěstí netřeba ztrácet hlavu a je možné koleje mazat z druhé strany. Sice zbude solo modrý sloupek, ale pokud nové koleje vedou jinudy, tak je to jen optická vada viditelná jen v editoru.
Ještě postavím Hostivař a chtělo by to ještě propojit Malešice - Vršovice.
To pak budou odklony nebo nákladní aktivity.
Důvod proč dodělávám pražské spojky je kvůli mé aktivitě. Zatím jsem přivezl asi po 8 hodinách výkonu vlak do Malešic a nechce se mi ještě končit. Chtělo by to z Malešic něco odtáhnout do Úval, zde vzít jinou dráhu do Hostivaře a pak mašinku odvézt do vršovického depa. Tak ještě abych postavil vršovické depo. A aby toho nebylo málo, v depu bych přelezl na elektriku a zajel na ONJ pro soupravu na hlavní nádraží.
:lol: :lol: :lol:

bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Bobe57, šíříš zde mylné informace ... Současně je tsection.dat naplněn na 100% a už tam nevejde ani centimetr koleje. ... musím do World dopsat řetězec se směrováním do Track_B...
Je vidět, že to nejsi schopen pochopit, to nemá cenu se s tebou dál dohadovat, když nepochopíš, co je jedinečné jméno a jak vlastně funguje hierarchie vyhledávání ojektů. )
Bobe57, já se s Tebou nechci dohadovat o Track_B, já její smysl pochopil i proč je tam, kde je. Pokud Ti není cokoli jasné, obrať se na autora, jak jsem Ti už výše napsal.
Stále přemýšlím, proč tohle stále řešíš a proč jsi přemluvil Martina321, aby tu složku dal jinam. Tobě se ta složka nelíbí, jen tak podle obličeje a nechceš se na ní dívat. Něco podobného jsi kdysi napsal soukromě, že se zbytečně zaplácává adresář Train simulator.
Ale jaké jedinečné jméno chceš stále vymýšlet, to opravdu nechápu. Jaký to bude mít význam? Místo řetězce a bude řetězec b? Pokud to bude v Global/Shapes, nebude muset být žádný řetězec, ale když budeš manuálně měnit koleje, bude se vše hůř hledat a za další budou v každém Global zbytečné duplicity. Proto je dle mého názoru výhodnější nechat složku kde je. Po světě se přece nejezjí jen s BP. Ale jinak si myslím, že tohle vše generuje nějaká utilitka, viz přeměna dynamických kolejí na klasické v úseku Úvaly - Česká Třebová.
Ale jinak, pokud testy dokážeš, že například místo řetězce ../../TRACK_B/shapes/A1t15mStrt.s bude v Global/Shapes existovat například A1t15mStrt_k.s (koridor) MSTS pojede svižněji, tak to bude stát za hřích vše přepsat. O tom jsme se bavili na 2. slezině s Johnzem. Potíž je jen v tom, že je to šílená práce pro Michala, aby na změny ve všech World napsal program. Proto jsem to zatím neřešil.

Ohledně sdílení složek po síti, myslím si, že tomuto nezabrání ani profici. Moje trať je naštěstí něco jako časopis. To co někdo šíří je už současně pravěk a muzeum.

Stav prací:
Je rozhodnuto, koleje už jsou položeny asi 2km za Uhříněves. Ale bohužel video mám jen na hostivařeské zhlaví. Říčanské zhlaví jen dle schématu v excelu a dál už jen pomohla ortofotomapa, což není moc přesné. Ale mě se jednalo hlavně o Uhřiněves, kde končí a začínají svou trasu nexáky. Dál bych si bez dalších potřebných materiálů stejně netroufal. (video a poloměry oblouků, zajímaly by mne i sklony, jestli tam nejsou nějaké odchylky od těch 10 promilí) Ale to zase až jindy.

Zbyněk Šemora napsal:
Stav prací:
Je rozhodnuto, koleje už jsou položeny asi 2km za Uhříněves...
Takže nakonec to bude postavené z Prahy do Budějic postavené ještě navíc?

phptt napsal:
Takže nakonec to bude postavené z Prahy do Budějic ještě navíc?
Osobně bych se tomu nebránil,ale sehnat video v dnešní době je troche off.Změny koukají za každým stromem. :lol:
I tak budem rádi za Uhří. :wink:

Klídek, žádne Budějovice. Já jezdíval nejdál do Benešova. Podle videa jsem koukal, že se buduje koridor mezi Hostivař - Uhříněves, ale jak to bude nebo už je dál opravdu nemám tušení. V každém případě jsem včera dokončil kolejiště v Uhřiněvsi včetně kontejnerového překladiště a na uhřiněvském zhlaví zakřivenou stanici Hostivař. Dnes po práci a zítra snad dokončím Vršovice a propojení Vršovice - Malešice. Ještě vlasně ONJ a Smíchov, a bude to téměř dokonalé. Pak by neškodilo z čekaček do Krče a přes most inteligence do Radotína. A budou pražské spojky komplet.

Zbyněk Šemora napsal:
Klídek, žádne Budějovice. Já jezdíval nejdál do Benešova. Podle videa jsem koukal, že se buduje koridor mezi Hostivař - Uhříněves, ale jak to bude nebo už je dál opravdu nemám tušení. V každém případě jsem včera dokončil kolejiště v Uhřiněvsi včetně kontejnerového překladiště a na uhřiněvském zhlaví zakřivenou stanici Hostivař. Dnes po práci a zítra snad dokončím Vršovice a propojení Vršovice - Malešice. Ještě vlasně ONJ a Smíchov, a bude to téměř dokonalé. Pak by neškodilo z čekaček do Krče a přes most inteligence do Radotína. A budou pražské spojky komplet.
A potom proč někam jezdit a platit za to nehorázné peníze, když doma se tam z domu projedu ... Díky ti za téměř dokonalou trať .....

velmi trapná otázka :eek: :eek: :eek: asi mě budete mít za blbečka ale prosím co to je ONJ ? to je nějaky pražský uzel??

Naposled editoval moderátor:
neotryx napsal:
velmi trapná otázka :eek: :eek: :eek: asi mě budete mít za blbečka ale prosím co to je ONJ ? to je nějaky pražský uzel??
Odstavné Nádraží Jih

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře