Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ještě k Týništi, co ten angličák, bude se opravovat, nedostanu se od Častolovic na nákladní koleje a poslední nástupiště.

Mezi výhybkami je krátký kolejový díl 0.3m.
Musíš mít nějak obnovenou databázi. Dělá bordel právě ty dva body u sebe a nejde tam postavit trasu. Zkoušelibjsme to s Alcaponem oba a stejný výsledek. Veřejná verze 1.O2 + předtím pracovka s návěstidly v Náchodě. Hradec jsem kvůli pádu editoru neinstaloval.

Musíš mít nějak obnovenou databázi
Zkoušel jsem to na veřejné verzi 1.02, sjízdné je dané místo všemi směry. Ale na něco jsem přišel po opětovném načtení editoru se trasa zobrazuje jako nefunkční, napoprvé při tvorbě nové trasy je zase vše ok. Tak tomu moc nerozumím. Jedině to celé místo vytrhat a postavit na novo, ale to pravděpodobně rozbije již vydané aktivity.

Ano, zatím funguje, nezkoušel uplně všechny koleje, ale asi ta změna prospěla. Děkuji.

nekdy me pak delal problem i ta 1m a davam tam kolikrat 2_14 nebo 2_5 i kvuli dispecerske aplikaci v OR MP

nekdy me pak delal problem i ta 1m a davam tam kolikrat 2_14
1m díl mezí výhybkami mi nikdy problém nedělal. Já dávám mezi hroty díly podle potřeby zhlaví, ale minimálně 1m. Dříve jsem rozmístění výhybek odečítal podle plánků stanic, současně zhlaví skládám podle fotomap. Tedy se znalostí jaká výhybka kam patří. Podle staničních rychlostí. A kolikrát i ten 1m je moc a ty krátké díly se přímo sami podbízí. Hlavně u zhlaví, kde jsou angličani.
Ale mám pocit, že u dílů 0.2m neřve ani MSTS, jen ta stanice nebude ve hře fungovat. Tady se jedná o další základní pravidlo školení stavitelů tratí. :)

Ahoj, tak oprava v Týništi pomohla. Další věc, je shozeno na stůj, na vjezdu do Častolovic, od Týniště, když potřebuji zastavit u 1. nástupiště. Dále do Solnice už postaveno.

Back
Nahoře