CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Nevíte někdo, co dělá ty černé fleky přede mnou?
Však to mne provází celou aktivitu Topírna noc a opravdu nevím. Děje se to jak v OR, tak ORCZSK.

Ale. Vyzkoušel jsem noc v Německu, kde používám jejich náspy, které jsou lepší v tom, že mají stejný pivot jako koleje a tí osazují asi 10x rychleji. Tam se to neděje. Tipuji, že příčina je alfa na štěrku náspu. Buď opravit texturu, tedy kdo ví jak nebo náspy postupně vyměnit za Německé. Jenomže podobně to asi může zlobit na náspech z Dynatraxu. Vše je z dob MSTS a tam to nevadilo.

Fakt? Ale je pravda, že Topírnu noc jsem jel s Peršingem a 130. Test z nočního Berlína na jiných náspech jsem dělal s lokomotivou 380 a ta svítí jinak a problém s černými stíny nebyl.

Ahoj @Icik
Hned start aktivity po aktualizaci, nenastupujou mi paxi do soupravy:
paxi.jpg
Vůbec mi ORCZ nezabral stanici. Předtím vše fungovalo.

Tak nee a ten posun vzálenosti asi bude dělat bordel, vzpoměl jsem si, že jsme něco podobného kdysi dávno řešili na trati od Ricar CZ. Sice při objezdu v Bořím lese, Valtice město neoznačí, jako projetou, ale nadrbe ji těsně za Boří les a ty ji projedeš jakoby hned kousek za stanicí směrem do Valtic, aniž by jsi tam dojel. Nic, dám revers zpět směr Lednice, i když tam nemá Zbyněk nailnkováno a budu se modlit, že jsme nerozdrbli jiné funkční věci...
vm.jpg

ten posun vzálenosti asi bude dělat bordel
Žádný posun vzdálenosti tam není. Všiml jsem si, že tu zastávku vidí o mnoho blíže, než by měla být ve skutečnosti. Nevěřím tomu, že to blbě spočítá. Spíš, že je blbě souřadnice stanice. Ale když jsem odjížděl z Bořího lese po obratu, ukázala se mi vzdálenost 1,4 km do Valtic.

Fakt, já nekecám. Ano jakoby blíže a projedeš ji kousek za Bořím lesem. Teď jsem to vrátil do odbočky aměr Lednice. Ten 2. revers, musím to projet celé, ale trasu hráče máš. Jen v Lednici se musí před odjezdem vykopat cestující a odvěsit vozy za vozem Daad. Můžeš schválně zkusit.

Ještě doplním.
Když jsem dal ten revers přes nelinkované návěstidlo směr Lednice, tak celý objezd ORCZ do Valtic města odpočítává. Když to bylo předtím, kde je obrázek, tak po celou dobu objezdu byla vzdálenost do valtic prázdná a začal odpočet až po najetí nna vozy z druhé strany. Zde je hned odpočet v případě 2. reversu na trai směr Lednice:
vm2.jpg
Odjezd od soupravy k 1. reversu směr Břeclav a je vidět, že hned odpočítává vzdálenost. Když byl druhý revers na trati směr Valtice, bylo okno vzdálenosti prázdné.

Pokud se nemýlím, tak jsem si všiml, že některé lokomotivy x6x (nepamatuji si konkrétní lokomotivy) pro ORCZ nemají správnou hmotnost a docela přibraly:p na hmotnosti.

Naposled editoval moderátor:
V posledním update jsem chtěl ošetřit ty přepálené plochy. Proto jsem zkusil vrátit gammu na hodnotu 1 a celé se to jaksi trošičku ztmavilo a zvýraznilo to barvy. Mám to tak nechat, je to tak už dobré?

Back
Nahoře