A ješté ke vĉerejšku né jen... Včera jsem to řešil s Alcaponem. Situace je taková, že namísto, aby určití tvůrci aktivit a néjen aktivit, psali přímo sem na fórum, píší mi SZ, i na FB s tím, že zde nalezené problémy psát nebudou. Tím se já pak po oznámení stávám jakýmsi hromosvodem pro toho čůr.ka a už mne to fakt přestává bavit. Pokud narazím já, nebo mi je oznámená chyba, píši týmu ORCZ, respektive Icikovi a snažíme se najít řešení. Neříkám, že nejsem neomylný a někdy je chyba u klávesnice. Ale vesměs hlásím situace, které přestaly po nějakých úpravách fungovat. To samé třeba u návěstidel na trati BP, kde je umístění takové, že jsou v OR při tvorbě aktivit nepoužitelná, poněvač před ně nelze umístit vyčkávací bod, neboť jsou připlesklá na hrot výhybky. Jde mi jen o prospěch všech, co tady něco tvoří a za odměnu dostanu kartáč. Tak si poslední dobou říkám, jestli to všechno má vůbec význam, dělat skiny, dělat měsíc aktivitu, pak najednou zjistit, že tam něco začna haprovat a když napíšu, dostanu odpal, třeba i od Zbyňka, který nemá náladua odpálkuje mne na první dobrou i když je chyba zcela evidentní, do toho přijde troll a začne se srát všude. Mám z toho tak nějak smíšené pocity.