CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím.Menilo sa niečo pri poslednej aktualizácii OR CZSK v kabínach? V napríklad CD 162 nejde zopnút hlavný vypínač.Vo verzii predtým fungoval .... ďakujem za odpoveď

EDIT: CD 362 kabina nefunkčný hlavný vypínač
Tak to mám teda kliku, že jsem včera dělal jenom jízdy s Vectronem a na Esa nešáhnul. To bych si asi moc nezajezdil. Hlavně, že už je to opravené. ;)

To ICIK : prosím Tě, mohl by ses podívat na funkci track Monjitoru??? Po posledních Updatech přestal ukazovat po vyjetí z točny i Přesuvny ,viz scr.. Testoval jsem více točen. Nějaký vliv to má. U aktivity jsem si všiml, že traťovou rychlost ukazuje skutečnou v daném úseku, ale vlak v poli Rychlost ukazuje skutečnou, to je OK, ale celkově Tě to nepustí přes maximální rychlost vlaku. Řada 460 na úseku s R.160km/h jede jen 110, jak by fíra neměl překročit, byť je výkon daný na 100%.
Díky.
Track_mon_bef_1.jpgTrack_mon_bef_2.jpgTrack_mon_after.jpg

Tygy, poslední 2 týdny dělám jen kabinové prvky a ty rozhodně na to vliv nemají. Máš tam něco u sebe jiného nebo na něco zapomínáš.

Já jsem si to všiml už minulý týden, ale protože nejezdím denně přes točny, tak jsem si nevšiml, kromě toho, že jsem dělal aktualizaci OR, CZ/SK.
Tady není na co zapomenout.

Ale rozhodně to nedělalo. Zkrátka po opuštění točny, pokud se s loko otočíš, Track monitor ztratí veškeré info. A nelze to vrátit ani návratem do původního směru, ze kterého bylo najetí na točnu.

Tohle jsem nikdy nezkoušel, protože proto nikdy nebyl důvod. Takže nemám žádné zkušenosti s točnami a přesuvnami. TM ti po vyjetí pořád ukazuje, že si v režimu "točna". Nevím, co si o tom myslet.

Tohle jsem nikdy nezkoušel, protože proto nikdy nebyl důvod. Takže nemám žádné zkušenosti s točnami a přesuvnami. TM ti po vyjetí pořád ukazuje, že si v režimu "točna". Nevím, co si o tom myslet.

No právě a to nedělalo. Normálně se TM po připojení na danou kolej aktivoval a ukazoval vše, návěsti, kilometry, rychlosti i přehozené výhybky.

Ahoj. @Icik nevím od kdy, ale při přihazování vozu k soupravě hráče přes 499XX, vagón sice přihodí, ale nechá zavřené kohouty a hadice mezi hráčem a přidaným vozem:
hadice.jpg

Jednoduchá náprava Dane. Stačí zmáčknout klávesu apostrofu, a hadice se napojí (aspoň v mým případě, nevím kterou klávesu tam máš ty). ;)
Takhle to dělám pokaždý, když u duálního vlaku přejedu s dieselem před elektriku a přivěsím se k ní.

Jednoduchá náprava Dane. Stačí zmáčknout klávesu apostrofu, a hadice se napojí (aspoň v mým případě, nevím kterou klávesu tam máš ty). ;)
Takhle to dělám pokaždý, když u duálního vlaku přejedu s dieselem před elektriku a přivěsím se k ní.
Jo, to je mi jasné, ale kdysi to bylo hned spojeno, nejde o mne, ale, že je pak ve zprávě v aktivitě hovadina, že je souprava v cajku.

nevím od kdy, ale při přihazování vozu k soupravě hráče přes 499XX, vagón sice přihodí, ale nechá zavřené kohouty a hadice mezi hráčem a přidaným vozem:
No ještě, aby nepřihodil. :) A proč by měl makat fíra z posunu, když ty sedíš jen na prdeli a jen čučíš. :D

Protože je fíra elita a svěšuje to posunovač. :-) Ne, vážně, jde jen o to, že pak nesedí zprávy ve scénáři, takže buď takto a dopnlím do zprávy, nebo postaru a nebudu přepisovat. Ale ať to není jednou tak a za měsíc onak... :-)

Tohle je pro mě neplánovaná situace. Ani nevím, že pokud na tebe AI připojil vozy, že se automaticky svěsily hadice a otevřely kohouty.

Tohle je pro mě neplánovaná situace. Ani nevím...
No vidíš a já měl kdysi za to, jak jsi to vychytal... :) Ne,vážně, neřeš, zapsal jsem do zprávy... Raději nechme být, víš jak to je s těmi zásahy...
...když ty sedíš jen na prdeli a jen čučíš. :D
Ještě k tomuhle, ano musím čumím a kochám se. To přeci musíš pochopit, do stanice vjíždí historický vlak, vedený tebou tak oblíbenou parní traci, ČSD 464.0. :)

Ahoj @Icik
Před měsícem, při opravách vše klapalo a jel jsem to asi 6x. Dneska před testem k vydání mi nechce vjet 943+843 od Šumperka na obsazenou kolej, kde je pouze Loose Consist a vlak na něj ani nenajíždí a trasa končí před ním. Před vjezdovým návkem 60002 a jen další vyčkívací bod u konce trasy, co tam AI drží, než odjede hráč.
Zde s předchozích 6 testů, asi před měsícem, kdy souprava normálně vjela na obsazenou:
3637_002.jpg

Tady obrázky z editoru:
AE_001.jpgAE_002.jpgAE_003.jpg

Zde je video, kdy momentálně nechce vjet a když přestoupím do AI, požádám o vjezd, ozve se, že je jízda povolena, přejdu zpět do soupravy hráče, ale AI stojí dál?!

Nevím, co se poslední dobou děje, ale ty body jsou jak střelba do tmy... Mluvil jsem hned i s Pepou, jestli neco nedělal v aktualizaci 310 a nikoliv. Takže fakt nevím, co se mohlo za polsední 4 týdny změnit.

Ps: ta trasa pod LC, je servis1, který o mnoho později najede na ten LC, aby mohla vlak odjet směr Přerov. Jelo to kdysi i v OR 1.5.1 a jelo to fakt i v posl, testech, aktivita vyšla před 10 lety.

No a co já s tím? To je jako s těmi mizejícími vozy. U mě vše ok a u tebe problém. Tak zkus posunout LC vozy trochu dál nebo konečný bod blíž.

No a co já s tím? To je jako s těmi mizejícími vozy
@Icik Ty mi prostě nevěříš, fakt nejsem začátečník a nedělám první aktivitu... To je hezké, že je to u tebe OK, ale sleduj, základní verze ORCZ 1.9.X z webu, a AI vjede:

Jestli se to bude chovat na tvém compu jinak, tak jsme v řiti...

Back
Nahoře