Matěj B.
Pokladník
Aha. No nic proti. Jen mě to překvapilo, protože tohle vidím poprvý.Tak to by jsi se velmi divil, spamuješ blbost. Tohle nebyla žádná mimiřádnost ani výmysl. Úplně běžně na smíšených vlacích 2 až 3 vozy lehké konstrukce.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha. No nic proti. Jen mě to překvapilo, protože tohle vidím poprvý.Tak to by jsi se velmi divil, spamuješ blbost. Tohle nebyla žádná mimiřádnost ani výmysl. Úplně běžně na smíšených vlacích 2 až 3 vozy lehké konstrukce.![]()
Na netu určitě najdeš, pokud se fotky někam nepropadly. Ale jasně, že netahal 5 Wapek s uhlím. A v historii ČSD te nebyl jen M131.1, jak jsem psal, byla to Tatra a ta měla sil dost.Aha. No nic proti. Jen mě to překvapilo, protože tohle vidím poprvý.![]()
Další reset ORCZ a paxi nabrali neskutečných obludných rozměrů:Hmmm, tak sice pár stanic, ale rozbílo to stanice zpět, za nádražím Nová lhota:
Zobrazit přílohu 43059
Tohle totálně rozjebáví scénáře aktivit. Už to fungovalo a zas se to celé sere...
4 průjezdy stanicí a 4 násobek paxů a konec, leda, že by seděli na střeše jak v Indii...
Editor:
Zobrazit přílohu 43060

No dobře, dobře. Tak zkusím ohledně tohohle zapátrat po své vlastní ose.Třeba, bohužel nemám uložen ten M131+náklad+M131, ty jsem kdysi pozapoměl a nemohu najít.
Jinak bohužel zapadl problém o stránku dřív.![]()
V pohdě. Já o ČSD době něco vím, ale taky mám mezery. Velkým poradcem mi byl kdysi u aktivit Tax. Určitě bych nevymýšlel fikci.No dobře, dobře. Tak zkusím ohledně tohohle zapátrat po své vlastní ose.
Jestli si něco řešil s Icikem, tak už tě nebudu zdržovat. Snad se ti s ním podaří vyřešit to, co ti v Open Rails blbne.![]()
Nikdy nevíš, kterej blb neudělal svoji práci.A k těm ručkám u Loose Consist, proč?
Zobrazit přílohu 43062Zobrazit přílohu 43063Zobrazit přílohu 43064
Svatá pravda.Nikdy nevíš, kterej blb neudělal svoji práci.![]()
Zkontrolováno a AI normálně převezme prioritu a vjede před hráčem. Ten bod je myšlen hlavně pro situace, kde nejsou návka, ale jen výhybky.Ahoj,
last testy Mn83474 Týniště - Broumov, v misi použity WP40000 a po asi nedělní aktualizaci mi na tom WP40000 mizí trafficy. Normálně začne svoji trasu, rozjíždí se v trase, ve zvucích ho slyším a i vidím a na tom WP40000 u vjezdové šajby zmizí. Můžeš na to Jirko prosím kouknout? Díky.
Zkus update. Trochu jsem tu logiku poupravil.Další reset ORCZ a paxi nabrali neskutečných obludných rozměrů:
Zobrazit přílohu 43068
To jo. Prioritu asi převzal, byť na track monitoru mi nesedí, že nezmizel otočný bod hráče, který je v trase trafficu. video. Zkusím umístění za návko.Zkontrolováno a AI normálně převezme prioritu a vjede před hráčem. Ten bod je myšlen hlavně pro situace, kde nejsou návka, ale jen výhybky.
Zkus dát ten WP za vjezdové návko. S Danem nám podobný bod také blbnul a tohle pomohlo. Nebo použij absoluťáky, abys blokoval hráče.
Kus kódu jsem komplet překopal. Tak to pak zkus.A furt prší, aj keď je viac oblohy ako oblakovZobrazit přílohu 43056
Zítra zkusím, musím dojet celou aktivitu, teď jsem se vrátil do Křížan z Kam. Újezdu a v Křížanech Pila 100 paxůZkus update. Trochu jsem tu logiku poupravil.
Save ti bude fungovat. Zkus to i z něj.Zítra zkusím, musím dojet celou aktivitu, teď jsem se vrátil do Křížan z Kam. Újezdu a v Křížanech Pila 100 paxů, takže jen doufám, že ten update zabere.
Jo, na WP 3XXXX stojí celá mise. Jen jsem si nebyl jistý tím výrazem, jestli není myšleno něco jiného.WP3xxxx dá návko na stůj a pokusí se ho postavit ve stanovený čas tj. xxxx.