Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Peron tráva jsem opravil tak, že jsem vyhodil mezi obrubníky dlažbu a natáhl trávu. A nahrazuje to texturu per_6.ace. (Jinak s tou dlažbou to nahrazuje per_4 a 5 Nepoznal jsem rozdíl, tak jsem nahradil jedním modelem). Vypadá to dobře. Jen jsem musel vše mírně přemapovat a tak jsem se v tom zamotal
Ono je sviňa když je potřeba označit několik polygonů na ploše těchto peronů, aby se srovnalo mapování, jenomže stačí trochu uklouznout a horní plochy jsem si nepatrně opět posunul do boku. Já myslel, že mne j******. Pak jsem desítky minut dával bod po bodu zpět.
Undo už nefungovalo, protože jsem si tohoto nechtěného zkosení všiml pozdě.
Ani jsem nepředpokládal, že bude taková zajímavá lokálka. Ale udělal jsem jí jen díky tomu, že od Studence jsem v GPS, jinak bych jí nestavěl. Všiml jsem si, že jezdí přímé vlaky Studenec - Žďár nad Sázavou. Ale jsou to nějaké moderní jednotky, které asi nemáme.
Ani jsem nepředpokládal, že bude taková zajímavá lokálka. Ale udělal jsem jí jen díky tomu, že od Studence jsem v GPS, jinak bych jí nestavěl. Všiml jsem si, že jezdí přímé vlaky Studenec - Žďár nad Sázavou. Ale jsou to nějaké moderní jednotky, které asi nemáme.