Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Trochu vyvegetatil Ždánice - Hodonín/Zaječí. Jak to, že jsem měl v Mutěnice zastávka kilometr troleje? :) Už nehlásit, opraveno.
Pár obrázků od Ždánic do Krumvíře.
Zobrazit přílohu 48829Zobrazit přílohu 48830Zobrazit přílohu 48831Zobrazit přílohu 48832Zobrazit přílohu 48833
Ten druhý obrázek zhora vypadá, jako by měl zvláštní perspektivu. Respektive jakoby ta mašinka byla mašinka ze zahradní železnice (velké stromy a křoví a malý model mašinky).

Ale abych se tady jen nechlubil fotkami, tak stahujte čerstvou aktualizaci BP105.1. Je to rovnou z trouby, tedy nespěchat, jíst pomalu :)
4 odkazy, jsou funkční.
Je tam zbytek fototextur do DXT1, proto je to tak velké. Měly by být opraveny ty duplicity, jak jsem po aktualizaci objevil. Tedy doufám, že oprava se uložila jako novějšího data po 18.5.
Ale klidně si nejprve zálohujte z Terrtex ty 50MB, pokud je máte stažené. Kdyby náhodou ty nové se někomu zdály horší, tak si je můžete přepsat zpět.
Teda tohle jsou brutální fofry zrovna jsem chtěl tu Tišnovku jet !! Tak znova !! :-D Teprv jsem startoval na hlavasu :D

Tak u mě to dělá 10GB ušetřeno na disku ! Pěkné Bylo 55Gb, teď 45Gb

Přílohy

• RunActivity.jpg
    RunActivity.jpg
    220.1 KB · Zobrazeno: 33
Nejhorší bude co zase vše nebude v trainsetu :D Ale těším se.
Neboj, jedeš po vedlejších tratích, takové seznání lokálek na trati BP. Kúty - Hodonín - Čejč - Ždánice - Čejč - Zaječí - Pohořelice. Takže žádný megaprovoz. Vesměs vše u nás na webu. Ješté dokončuji kabinu pro T444.0, pro ORCZ, a je toho víc, tak to ještě chvilku potrvá. Ale ty úseky tratě jsou fakt parádní.

Projeďte to a kdyby cokoli, pište. Sice jsem udělal kontrolní jízdy se zapnutým TSRE5, abych nějaké chyby, nepřesnosti rovnou opravoval, ale přece jen s Kyklopem jsem jel až 190 a z M262 jsem to ze Ždánic mydlil až 140. :) Jinak bych to neměl šanci zkontrolovat. :) Samozřejmě v těch ostrých obloucích člověk potřeboval Kynedril, aby se mu nezamotala hlava. Ale nic nevykolejilo. :)

Jinak, stále se dá cokoli vylepšovat, ale najednou se to nedá.
Na trati 252 by byly tak vděčné fototextury polí. Protože v těch kopcích se moc polní plodiny osazovat nedají, tedy ty bloky. Jedině najít nějaký pěkný čistý blok na fototextuře pole s vyjetými kolejemi od traktorů a pak Ctrl C a Ctrl V v MSTS editoru. Jde to, ale když jsem to zkoušel, musel jsem skákat na kilometry daleko. Tohle je ještě věc k probádání.

Tak hlásím vše ok, projeto tam i zpět. Vše bez chyby :-) (105.1)

Přílohy

• RunActivity.jpg
    RunActivity.jpg
    278.3 KB · Zobrazeno: 31
  • RunActivity.jpg
    RunActivity.jpg
    322.9 KB · Zobrazeno: 29
  • RunActivity.jpg
    RunActivity.jpg
    287.8 KB · Zobrazeno: 27
  • RunActivity.jpg
    RunActivity.jpg
    300.2 KB · Zobrazeno: 30
Kúty - Hodonín - Čejč - Ždánice - Čejč - Zaječí
Dane, asi tě nepotěším. Ty jako asi jediný používáš ten triangl v Mutěnicích do Dubňan. Našel jsem traťové podklady z dob, kdy existovala trať do Kyjova a asi to tam protáhnu. jenomže za podmínek, že to bude v GPS souřadnicích. Tedy ten triangl budu muset trochu deformovat, aby se dostal k rybníku u Dubňan do přesných souřadnic. A z Kyjova bych pak mohl koleje položit do Slavkova. To bude mít radost Okoun, pokud se to podaří realizovat.

Dane, asi tě nepotěším. Ty jako asi jediný používáš ten triangl v Mutěnicích do Dubňan. Našel jsem traťové podklady z dob, kdy existovala trať do Kyjova a asi to tam protáhnu. jenomže za podmínek, že to bude v GPS souřadnicích. Tedy ten triangl budu muset trochu deformovat, aby se dostal k rybníku u Dubňan do přesných souřadnic. A z Kyjova bych pak mohl koleje položit do Slavkova. To bude mít radost Okoun, pokud se to podaří realizovat.
I já budu mít velkou radost když bude trať 340 z Brna do Kyjova. Bydlel jsem tam 25 let a tuto trať mám moc rád

Back
Nahoře