Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdyby se to tam vlezlo, tak to tam klidně dámSprávně by to mělo být “Animovat animovaný objekt”.![]()
Nezajímá mě, že někdo tvoří něco pro ostatní. Já to rozhodně používat nebudu, protože už teď umí TSRE vše. A jen tak mezi řečí. Já bych to měl přeložené za jeden den i s prstem v nose. Nevím, co mu na tom tak dlouho trváTvl to je schíza... On někdo něco tvoří pro ostatní viď. To se těžko vydýchá...![]()
Nechtěl jsem na tebe vůbec reagovat, ale asi budu muset.Nezajímá mě, že někdo tvoří něco pro ostatní. Já to rozhodně používat nebudu, protože už teď umí TSRE vše. A jen tak mezi řečí. Já bych to měl přeložené za jeden den i s prstem v nose. Nevím, co mu na tom tak dlouho trvá![]()
Tady bych to spíše viděl na : "nákladní koleje" a "osobní koleje". Má to asi hlubší význam pro 1) připojování a odpojování vozů - žlutá barva čáry v editoru, 2) nástup a výstup cestujících - tedy značení u peronů (zelená barva- editor).

Ahoj, u aktivit ještě nejsemTady bych to spíše viděl na : "nákladní koleje" a "osobní koleje". Má to asi hlubší význam pro 1) připojování a odpojování vozů - žlutá barva čáry v editoru, 2) nástup a výstup cestujících - tedy značení u peronů (zelená barva- editor).
Víc mě zajímá teď Editor aktivit, jestli se k němu můžeš trochu vrátit ??? Tam jsou okna pro Service a Traffic, levé nabídkové okno pro nabídku souprav resp. servisů je celkem úzké a nedá se roztáhnout tak, aby se dal přečíst celý název souboru.
šipkami levá strana nejde roztahovat, stejné u obou oken, s pravou polovinou není problém. U dlouhých názvů, pokud jsou i třeba duplikované a odlišené pořadovým číslem, nelze přečíst.

Blbost! Dej to do AI a za chvíli máš hotový překlad. Ber to jen jako přátelskou raduNechtěl jsem na tebe vůbec reagovat, ale asi budu muset.
Za prvé, nesedím u PC pořád, protože chodím do práce, kde také programuji.
Za druhé, pokud si myslíš, že bys to měl za jeden den hotové, klidně to můžeš ukázat.
Zdrojový kód má přibližně 570 .cpp souborů a jen pro Editor tratí je jich přes 170
Texty vidím jen napsané, ale nevidím, jak to vypadá přímo v programu, takže po každém překladu musím program sestavit a vše zkontrolovat. Pokud je nějaký text moc dlouhý a nevejde se do okna, musím ho zkrátit atd.
Zmiňoval jsi, kde je můj TT Editor – ten už je hotový, ale veškerý volný čas mi teď zabírá překlad TSRE. Jakmile vyjde TSRE, vyjde ve stejnou dobu i TT Editor. Stačí?
Tak teď jsi objevil AmerikuBlbost! Dej to do AI a za chvíli máš hotový překlad. Ber to jen jako přátelskou radu![]()
Jo, to teda je.Tvl to je schíza...
Ty už jsi někdy pro MSTS, ať už klasické, či OR, nebo ORCZSK udělal? Já bych si nikdy nedovolil kritizovat nikoho, kdo pro tento simulátor něco dělá, ať už to jsou stavitelé tratí, modeláři, aktivitáři, nebo strůjci různých prográmků pro tento simulátor. Naopak je obdivuji.Blbost! Dej to do AI a za chvíli máš hotový překlad. Ber to jen jako přátelskou radu![]()
Nevytvořil jsem nic, ale pokud se něco nabízí veřejně, tak mám právo se k tomu veřejně vyjádřit. Nevím, co ke na tom si třeba consists otevřít a čísla si upravit? Nebo si do nastavení dopsat i složku openrails? Kvůli tomu se nemusí snad překládat tsre, ne? Čistě ze zvědavosti by mě zajímalo kolik lidí si to stáhne. Já osobně určitě ne!Ty už jsi někdy pro MSTS, ať už klasické, či OR, nebo ORCZSK udělal? Já bych si nikdy nedovolil kritizovat nikoho, kdo pro tento simulátor něco dělá, ať už to jsou stavitelé tratí, modeláři, aktivitáři, nebo strůjci různých prográmků pro tento simulátor. Naopak je obdivuji.
Tak nevím, když si to stahovat nebudeš, proč zde rozdáváš opět ta svoje "moudra" a vysíráš aktivní lidi v komunitě (u tebe nic nového). Právě, že nic neděláš veřejně, tak píšeš jen bláboly. Už vidím, jak si přepisueš a kontroluješ 200 consistů ručně, aby byly ve standardu dle autora aktivity...Nevytvořil jsem nic, ale pokud se něco nabízí veřejně, tak mám právo se k tomu veřejně vyjádřit. Nevím, co ke na tom si třeba consists otevřít a čísla si upravit? Nebo si do nastavení dopsat i složku openrails? Kvůli tomu se nemusí snad překládat tsre, ne? Čistě ze zvědavosti by mě zajímalo kolik lidí si to stáhne. Já osobně určitě ne!
Dobře, tak si to nechám jen pro sebeNevytvořil jsem nic, ale pokud se něco nabízí veřejně, tak mám právo se k tomu veřejně vyjádřit. Nevím, co ke na tom si třeba consists otevřít a čísla si upravit? Nebo si do nastavení dopsat i složku openrails? Kvůli tomu se nemusí snad překládat tsre, ne? Čistě ze zvědavosti by mě zajímalo kolik lidí si to stáhne. Já osobně určitě ne!