Februárové stretnutie priaznivcov v MSTS v Bratislave.

nebulus napsal:
Bouhužiaľ neviem nájsť fotky z prvej sleziny a odkazy v príslušnom vlákne sú už nefunkčné... :eek:
Však až půjdeš kolem vyfoť budovu, zajdi dovnitř, vyfoť císaře a je to :lol:

Naposled editoval moderátor:
A pre tých čo až tak dobrý orientačný zmysel nemajú, pripomeniem že vchod do Českej pivnice je z podjazdu ktorý vedie do dvora. Salónik s cisárom Rudolfom je v podniku riadne zašitý, treba ísť rovno a potom doprava. Tam vzadu je riadna temnota, sám som teraz pri objednávaní priestoru na stretnutie trochu tápal, kde že to vlastne ten Rudolf je. A kdo to nájde tak sa môže na pamiatku odfotiť pri obraze s cisárom Rudolfom.

Dráčik ale musí postaviť električkové trať z hlavnej stanice k Českej pivnici. Ja dodám originálne objekty. Ešte bude treba spraviť aktivitu: " Februárové stretnutie v Bratislave ". :D

Mněl bych zájem přijet také na 100% kolik peněz tak sebou díky.

Lístok na potrebný na dopravu z hlavnej stanice do Českej pivnice ( 10 minútový ) stojí 14.- Sk. Cenník jedál a nápojov je zverejnený o pár príspevkov vyššie. Ceny v tomto podniku predstavujú možno taký trošičku vyšší priemer na danú lokalitu.

nebulus napsal:
Lístok ... Cenník jedál a nápojov je zverejnený o pár príspevkov vyššie. Ceny v tomto podniku predstavujú možno taký trošičku vyšší priemer na danú lokalitu.
Za kvalitu sa platí ... kto chce putiku IV. cenovej kategórie, tak musí počkať do leta, keď bude zraz na Rendezi. ( tento rok má byť zraz vraj pred prázdninami - zistím, upresním )

Jak to tak pročítám, většina má v plánu jet IC Moravia. Tak bych chtěl jet i já. :D
Bylo by fajn, kdybychom se sešli před nádražím a odjeli do České pivnice všichni dohromady.

Tak šichty už mám do 14 februára naplánované a 11 mám zatiaľ 100% volno, takže do Blavy určite prídem R702. Kam treba poslať prihlášku??? :D

Mulder napsal:
Tak šichty už mám do 14 februára naplánované a 11 mám zatiaľ 100% volno, takže do Blavy určite prídem R702. Kam treba poslať prihlášku??? :D
Sem... 8)

Pánové z Bratislavy, nevíte někdo o levném ubytování na jednu noc? Když tak koukám na internet, tak se mi z těch cen protáčejí panenky :eek: :?

Stavitelxx napsal:
Pánové z Bratislavy, nevíte někdo o levném ubytování na jednu noc? Když tak koukám na internet, tak se mi z těch cen protáčejí panenky :eek: :?
No Tax mi docela slušné a levné ubytování sehnal na Kramároch na vysokoškolských kolejích lékařšké fakutly ( přímo proti nemocnici na Kramároch) - stálo to tuším něco okolo 400 Sk...mají tam hosťovské pokoje.....sice sparťánské, ale na jednu noc to bohatě stačí....

Díky Martensi, nemáš kontakt na ty koleje, telefon, nebo meil, nebo int stránku jestli mají? Martin

Takže zaměstanavatel i rodina dovolila, tak jedu. Vlak IC 131/130 Moravia tam i zpět. Dívám se právě na řazení, za mašinou jednička, hytlák a 4 Beer. První Beer má vyhrazen oddíl č.1 pro minibar JLV a oddíly č. 3-9 pro expresní rezervaci. Ten bych nebral. V úvahu tudíž přicházejí 2. - 4. Beer, t.j. čtvrtý až šestý za mašinkou. Zde by při neděli neměl být problém s místem. Vozy mají atypický interiér, kromě klasických "šestek" jsou zde i "desítky" a "čtrnáctka", viz: http://www.parostroj.net/katalog/ov/images/vykresy/Beer_1992.gif
Vyjíždím z Ostravy hl.n., zkusil bych udržet "desítku". Kdo kde bude přistupovat?

Anonymous napsal:
Díky Martensi, nemáš kontakt na ty koleje, telefon, nebo meil, nebo int stránku jestli mají? Martin
Lacné ubytovanie v BA:

Ubytovne MO SR: http://www.barmo.sk/mozn_ubytovania_sk.html

Ubytovňa min. zdravotníctva: http://www.szu.sk/obsah.html?cast=1-4237

Hotel Avion: http://www.hotelavion.sk/ubytovanie.htm
Tu ( Avion ) je to nasledovné:
Dvojpostelová izba hotelového typu samostatná ( WC, sprchovací kút + TV ) 2 osoby/noc 910,- SKK, 1 osoba /noc 880,- SKK
Dvojpostelová izba hotelového typu - bunkový systém ( WC, sprchovací kút spoločné pre 2 izby ) 2 osoby/noc 760,- SKK, 1 osoba/noc 730,- SKK
Turistická ubytovňa - bunkový systém 2 osoby/noc 610,- SKK, 1 osoba/noc 560,- SKK
Telefón na hotel Avion je 00421 2 43292206 Tu sú zatiaľ voľné cimry ... ostatné ubytovne som neskúšal obvolať.

Nič lacnejšie asi neexistuje

Co se týče té sleziny v Bratislavě,tak přijedu,protože mi to nabídl Z.Šemora,aby mi poradil.Sice dám za cestu jen 650,- Kč,ale bude to stát za to.Akorát to v Bratislavě vůbec neznám,takže bych bral kdyby někdo byl u Bratislavy hlavní stanice a pokždé jak by přijel vlak od Bohumína nebo od Brna,tak aby tam někdo čekal.Jel bych Haškem tam a zpět,ale z a do České Třebové.Jelikož bydlím až v broumovském výběžku,jsou spojení omezená.Kolik je 1 slovenská koruna na korunu českou,abych mohl vyměnit na tu českou pivnici,co jsem koukal na ceník,tam byly i některé jídla až 500 SK a kolik to je na české koruny.Sice si to nedám ale zajímáměto.Lukáš

Back
Nahoře