Aktvity Joska-alcapone

Při hlášce o posunu přes dolní nádraží a po povolení se má nastavit cesta a rozsvítit návěstidlo na žlutou. Skus zastavit, kousek cuknout zpět, asi jsi přijel hodně brzo do Židěnic a vzal sis trasu pro sebe a pak se tam nasadil servis a ten už se díky tomu nehnul. Do Židěnic nespěchat.

alcapone napsal:
Při hlášce o posunu přes dolní nádraží a po povolení se má nastavit cesta a rozsvítit návěstidlo na žlutou. Skus zastavit, kousek cuknout zpět, asi jsi přijel hodně brzo do Židěnic a vzal sis trasu pro sebe a pak se tam nasadil servis a ten už se díky tomu nehnul. Do Židěnic nespěchat.

Dakujem, zabudol som uplne, ze aj takto sa to da poriesit. :eek: Samozrejme, cukol som dozadu a uz sa spravna cesta postavila. Diky za pomoc

Naposled editoval moderátor:
k 377

zdar Alcapone,prosím tě jak má končit 377 v Bratislavě.Zastavil jsem u peronu? Žádná hlaška o ukončení mise,tak čekám jestli jestě nebude posun na odstavné koleje , ale asi po 20 minutách nic.

tak stojím u výpravčího a končím.Dík.Jdu k tomu výpravčímu na kafe.

Prosím o pomoc.Dojel jsem v aktivitě 1700 do Přerova,ale nemůžu se dostat po napojení na druhou soupravu do čela vlaku (do druhého řídícího vozu)vždy přejdu pouze v rámci svého původního HV na druhou stranu.

Musíš přes F9, označit mašinu kam chceš přestoupit a pak zmáčknout 1.
Já měl dojem, že ten ukončovák tam je. Jak dojde čas výstupu, tak se má ukončit.

S tím Brejlovcem jsem měl trošku problémy,tak jsem přivezl do Blavy 15 minut.Ale to by nemělo mít vliv podle mě.No neva.Mise je to parádní.Jen bych asi necouval z těch Heršpic na hlavní ale asi bych do toho namontoval nějakou žehličku která by to stáhla na to hlavní.Ale jinak fakt paráda.Posun v Praze na hlaváku perfektní.A chtěl jsem se ještě zeptat,proč jsi dělal přepřah v Břeclavi,v sešitˇáku to 350 táhne dál.

Netáhne, jede jenom do Břeclavi. V Břeclavi táhne gorila asi za půl hodiny rychlík zpět. Tak to máš i u Želpage.

Ono je to v podstatě jedno,aspoň je to nějaké zpestření.Ale našel jsem na stránkách:
eso.ts-web.info že ten plecháč má jezdit už Brna -depo Mal-377-Sv 9603 Blava NM.
vlaky.net v oběhu lok 350 že to táhne až do Blavy a odtud Ex 405 do Košic.
Takže to už je třetí verze :D

Ještě jsem zapoměl v Břeclavi se odvěšuje lůžko do Vídně pro 203

Tak jsem se dostal s aktivitou Sp 1700 až skoro do Frýdku,ale ve chvíli kdy jsem spatřil předzvěst do FM,tak jsem také spatřil před sebou jedouci 810+010!!! nechápu kde se tam vzala.Povedlo se mi na záchranou brzdu brzdu před 010 zastavit asi na 100 metrů,jenže onen neznámý traffic mi projel vjezdové návěstidlo a zůstal stát asi 50 metrů za ním!!!Takže sem se nemohl dostat do FM.Co teď???
podotýkám,že jsem sice měl drobnou sekeru,ale jenom asi 6 minut...
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Naposled editoval moderátor:
Těch 6 minut je hodně, snaž se to snížit. Na tohle spoždění to není dělané. A nikdo ti s tím neporadí. Trafik si zabere trasu a máš smůlu. A můžeš jet od posledního save, kde jsi byl ještě v normě.

Ahoj Alcapone,včera jsem jel SC Pendolino.Zatím moc pěkné.Ale v tom Hradci Králové je to s tím odjezdem pěkný podraz.Při křižování s RTE čekat na souhlas k odjezdu je to divé,když jsi tam nedal hlašku o zastavení jako třeba v Týništi.Když se návěstidlo rozsvítilo na návěst dovolující jízdu v půlce perónu tak jsem zato vzal a ejhle -skončil jsem prý jsem nečekal na souhlas k odjezdu.Vzhledem k tomu že tam nemám pravidelný pobyt tak změna návěsti na návěst dovolující jízdu je považována za souhlas k odjezdu.

Co mám dělat v aktivitě sp 1700 s 810 kterou jsem nabral v Bílovci.Nějak to tam není řečeno.

Alcapone,aktivita SC Pendolíno je parádní.Moc se mi líbila.Škoda že jsem nedojel až to ONJ,na hlaváku mi to shodila 708 (chyba při načtení souboru).Zkusím ji vyměnit za jinou lok a za čas si to projet znovu.Asi mám pomalej comp a nestačí to načíst,v jiných aktivitách mi jezdí 708 bezproblémů..V ConBuilderu mi to chybu nepíše.Už se těším až si projedu tvo 423.

LLukass napsal:
Co mám dělat v aktivitě sp 1700 s 810 kterou jsem nabral v Bílovci.Nějak to tam není řečeno.

No co asi napojit a odvést do Šumperka.

Jo kdo nemá dělo, tak má smůlu, ale když to zvládne můj Athlon 2000+, tak snad i ostatní. Nebo snad máš Durona 1 GHz.

AMD Sempron 2200+,1.50 GHz,512 MG RAM.Jak povídám nic moc

Alcapone,u R 423 se odjezd na Vítkově staví až když jsem u návěstidla nebo je ovlivněn traffikem?Postavilo se mi až když jsem k němu přijel blíž a pak jsem potkal první vlak až u Kolína a Raketu před Zábořím.Myslím že jsem z toho Vítkova odjížděl pozdě.V Kolíně na příjezdu jsem měl 8 minut.Což je asi hodně.

Back
Nahoře