Aktvity Joska-alcapone

Tak další aktivita venku, doufám, že jsem ve výpisu na nic nezapoměl.
Opravil jsem i předešlou aktivitu R251. Dopsány mašiny na webu a v aktivitě vyměněna Žabotlama.

Na noční byl klid, takže jsem měl čas dojet aktivitu R251. Aktivita pěkná, líbilo se mi, že na nádražích byl opravdu život. Prostě parádní aktivita, ať tě rozhodně nenapadne s tím praštit ;)

ondra135 napsal:
Chci se zeptat co je za soupravu v tomto souboru: jk_oprava nymburk-ii.con.
Čtete vůbec co je vše ke stáhnutí u aktivity. Mě se zdá, že ne. O to co ta souprava obsahuje, je určitě napsané. A jde o stejné vozidlo jako u R251.

alcapone napsal:
ondra135 napsal:
Čtete vůbec co je vše ke stáhnutí u aktivity. Mě se zdá, že ne. O to co ta souprava obsahuje, je určitě napsané. A jde o stejné vozidlo jako u R251.

To je sice pravda, ale on tu aktivitu nemusí mít stáhnutou.

Matýsek napsal:
alcapone napsal:
ondra135 napsal:

To je sice pravda, ale on tu aktivitu nemusí mít stáhnutou.
Ondra zrovna aktivitu R251 stahoval a jel. Proto taková odpověď.

Tak uhlí je v elektrárně, opět perfektní aktivita. Nyní stahuju potřebné stroje pro aktivitu RT, ale opět jsem narazil na něco, co se mi nedaří nalézt a není uvedeno v seznamu. Jde o loko 362.120 v novém nátěru, nejsem si jist, jestli třeba neměla být na těch maďarských stránkách (http://www.mstsrepaints.atw.hu/) ty totiž nefungují. Díky za odpověď...
Tak krom té 362 mám vše, kde jí tedy získat?

Naposled editoval moderátor:
Záleží s čim tam lezeš. Tady závisí na prohlížeči. Někde musí být na konci lomítko, někde nesmí být www. Takhle zadaná adresa musí být u FF. Jak je to u Oprery či IE netuším.

alcapone napsal:
Záleží s čim tam lezeš. Tady závisí na prohlížeči. Někde musí být na konci lomítko, někde nesmí být www. Takhle zadaná adresa musí být u FF. Jak je to u Oprery či IE netuším.
Aha, už to funguje, používám firefox, ale předtím to fakt nešlo, asi nějaký dočasný výpadek či co. Díky

Stránky v IE normálně fungují a 363 120 na nich ke stažení skutečně je.

Správně zadaná adresa je http://www.mstsrepaints.atw.hu/ (včetně posledního lomítka!!!) a podmínkou je registrace.

Honza napsal:
Stránky v IE normálně fungují a 363 120 na nich ke stažení skutečně je.

Správně zadaná adresa je http://www.mstsrepaints.atw.hu/ (včetně posledního lomítka!!!) a podmínkou je registrace.

Už se mi to taky povedlo. Chyba byla samozřejmě mezi klávesnicí a židlí.

Pozor, má jít o 362120, má chybu v Name. A to nemluvím o chybějících odkazech na zvuky a kabinu.
alcapone napsal:
Pozor, má jít o 362120, má chybu v Name. A to nemluvím o chybějících odkazech na zvuky a kabinu.
http://ulozto.cz/3433464/cd-362120-2009.eng

Hurá konečně jsem se prokousal tou maďarštinou a všelijakými problémy, jednou se tam člověk dostane, pak zase ne, pak zase problémy s registrací, ale konečně mám model stažený...

Ahoj, tak se mě podařilo dotáhnout R 251 do Letohradu. Parádní práce, nemá to chybu;) Takových vlaků, co máš v trafficu snad nejezdilo ani za parního provozu:D ale moc se mně líbilo, že ve stanicích je tak živo. Byl jen problém s tím italským autowagnem (DDm). MSTS mně ho nechtěl vůbec načítat, až jsem ho musel vyměnit. Koukal jsem pak na něj v Shapu Vieweru a připadá mně jakýsi nedodělaný, až odfláknutý. Už je to druhá aktivita, kterou jsem jel po trati 020 a musím říct, že aspoň mně osobně se po ní jezdí daleko líp jak po koridoru, i když celá Zbyňkova tvorba je moc pěkná. 020 má jakési svoje kouzlo. Díky za super aktivity. Už se těším na ten uhlák do Opatovic;)

U toho DDmka musíš mít update, nebo vyměnit za OBB, někde tu dával Poison odkaz na stažení.
Jinak je venku má POSLEDNÍ aktivita pro tuto trať. Ještě zkouknu aktivity, zda pujdou na nejnovější aktivity a věc okolo trati BP je pro mě uzavřená. Něco málo ještě na ostatních tratí a i tam bude definitivně padla. A důvod. Hledejte šmudlové.
alcapone napsal:
U toho DDmka musíš mít update, nebo vyměnit za OBB, někde tu dával Poison odkaz na stažení.
Jinak je venku má POSLEDNÍ aktivita pro tuto trať. Ještě zkouknu aktivity, zda pujdou na nejnovější aktivity a věc okolo trati BP je pro mě uzavřená. Něco málo ještě na ostatních tratí a i tam bude definitivně padla. A důvod. Hledejte šmudlové.
Ach jo, i důvod proč od sud pryč, že tu není editace - nejnovější aktualizaci.

Zdravím. Můžete mi prosím někdo poslat na email lukas.matu@seznam.cz to eso 362 120? Já to z těch maďarskejch stránek prostě nestáhnu.

Back
Nahoře