Aktvity Joska-alcapone

Zbyňku, ale to nebylo na tebe. Ta Orlice je stará tedy ne ta dnešní co jezdí do Polska. Asi mě nic jiného nezbyde, než ji natrasovat klasicky, tedy Letohrad-Týniště. Ale i tak by bylo dobré se podívat na úsek Choceň-Týniště co to tam při změně textur z noci na den vyhazuje.
Do Lichkova mám jinej rychlík a to R251 z loňska, mám dojem.

Naposled editoval moderátor:
Jo jo, ten čert byl i u mně. Holt, já jsem ten největší loudal... Doufám, že to stihnu projet do Vánoc.

alcapone napsal:
... Ale i tak by bylo dobré se podívat na úsek Choceň-Týniště co to tam při změně textur z noci na den vyhazuje.
Do Lichkova mám jinej rychlík a to R251 z loňska, mám dojem.
Při změně den/noc dělal problém objekt, který je animovaný.
Pamatuji si u jedné aktivity, také mi to spadlo, když jsem v ten okamžik jel kolem podmíněné stahovačky. Změnil jsem jízdní řád, abych jel v jiný čas a v kritický okamžik byl jinde, už to nepadalo. Zkus to vyzkoušet.

Ja jsem v te době v Čermné a tam stahovačka není, pokud si pamatuji. Poslední je v Chocni a pak až v Týništi. A nezměním to, leda roční období. Ale to zase posunu někam jinam ten pád. Tedy není lepší tam dát prostě statický objekt, nebo vyřešit tu stahovačku.

Zdravím
Konečně můžete stahovat EC 171 pro BP. Komplet prošla rekonstrukcí. Předem se omlouvám za množství vozidel, ale přece ty krásné modely nenecháme ležet u autorů.
V brzké době bude venku i Orient expres.

Orien je venku. Zbytek někdy, páč mě chytila jiná hra a je to ještě větší žrout než MSTS. http://traktor-zetor-simulator-2009.eu/

Zdravím
Pokud někdo čekáte na opravu Orlice, tak mám špatnou zprávu, nebude opravena, z nějakého důvodu mě prostě editor a hra padá v čase kolem 6:15 a je jedno zda jedu odklonem, nebo normálně, či v jiném ročním období. Prostě v tento čas to spadne. Tím to přenechávám ostatním z webu ji smažu. Ještě vydám opravené aktivity R251 a R377 a tím to uzavřu svoji aktivní činnost pro trať BP. Pokud bude změna v trati, tak už mimo mě.

Josko,
po dlouhé době jsem se vrátil k EC171 (BP) a musím říct, že tou opravou a vychytávkami tato aktivita získala na obrovském "šmrncu" a kvalitě.
Moc hezké poježděníčko, předjíždění, jízdy na blok a další, zkrátka....
SKVĚLÁ PRÁCE
Děkuji za ni mnohokrát.

Ahoj Josko,
tak jsem se vrátil i ke starším aktivitám na 321 a když jsem se SC 509/512 dojel do Dluhonic, čekal jsem, že odbočím a pojedu dál na Prosenice, ale za odjezdovým návěstidlem stál náklad, ačkoliv TM hlásil volnou cestu a stalo se buuuuummmmm.....
http://www.ulozto.cz/8590967/scrgrb1-jpg
Chápu, že je to aktivita starší, ale asi by si to vědět měl. Odjezd z Olmiku byl v 15:59

Midrafon napsal:
Ahoj Josko,
tak jsem se vrátil i ke starším aktivitám na 321 a když jsem se SC 509/512 dojel do Dluhonic, čekal jsem, že odbočím a pojedu dál na Prosenice, ale za odjezdovým návěstidlem stál náklad, ačkoliv TM hlásil volnou cestu a stalo se buuuuummmmm.....
http://www.ulozto.cz/8590967/scrgrb1-jpg
Chápu, že je to aktivita starší, ale asi by si to vědět měl. Odjezd z Olmiku byl v 15:59
Od kud kam a jaká máš Bin, páč dle TM couveš, což je špatně. Každý Bin měl jinak nastavená návěstidla.

Midrafon napsal:
To už je po srážce a jelikož souprava skočila dozadu, tak i na TM to tak je. Jinak mám BIN 1.7
A te ten problém, ja to dělám na poslední co jde stáhnout, tedy 1.8.0521. Pokud to někdo jede na jiným Binu, tak to není muj problém, ale podívám se na to, ale nebude to hned. mam jiné starosti.

Josko,
mohu to zkusit na té nejvyšší verzi a uvidíme.
Dám potom vědět. Ale také to nebude hned, i já mám teď starosti trochu jiné.

Josko kabina na 750 285 je už pomalu na vydání, takže až dokončíš aktivitu, domluvíme se s Honzou kdypa by to nahrál na web a kdy bys mohl vydat aktivitu.

Já zkouším tvořit "trilobita" Jar-HK-LET-HK, ale zasek jsem se v HK. Nějak mi tam zlobí trafic, takže vydání v nedohlednu, jestli vůbec někdy...

Pepa z Nuslí napsal:
Josko, budeš dělat Klidnou sílu, nebo počkáš na Beroun?
Joska přece nedávno psal, že s aktivitami pro BP končí. Nebo se něco změnilo ?
Ale je pravda, že Klidná síla by byla lepší, kdyby se počkalo na Beroun a Hanušovice. Když už :D.

Ja jsem to měl v plánu s tim seknout, pro jinou činnost, ale trať 020 mě přesvědčila, že ještě něco udělám, tedy tu Klidnou sílu.
No právě rád bych ji dělal s Berounem a Hanušovicema, ale asi začnu na tom co je. Teď to nebude, stěhuji se, tak mám do konce měsíce jiné starosti.
alcapone napsal:
Ja jsem to měl v plánu s tim seknout, pro jinou činnost, ale trať 020 mě přesvědčila, že ještě něco udělám, tedy tu Klidnou sílu.
No právě rád bych ji dělal s Berounem a Hanušovicema, ale asi začnu na tom co je. Teď to nebude, stěhuji se, tak mám do konce měsíce jiné starosti.
Momentálně stojím s Metropolem v Roudnici a čekám na Martina. V době čekání opravuji EC111/231. R609 a Os8803 čeká na finální dokončení tratí. Ty tedy v nejblišší době opravovat nebudu.

Back
Nahoře