Aktvity Joska-alcapone

bob57_cz napsal:
151-tka napsal:
Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,
routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Nelze přidat vozidlo cd_814001(uid:203436) do světa. Poradte co s tím.
Když nelze najít vozidlo v trainsetu, tak msts jej hledá v trati ???
Není ta krabice použita v trati jako statický objekt ( mrtvý con ) ?

Je použita regionova jako loos consist v Bohumíně.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Ahoj.
Kde prosim stáhnu ten 1.7.010302highmem.U D6ordže jsem nějak nenašel.Díky
K čemu ti bude ? MSTS ti bude padat, pokud máš nějaká vozidla s funkcemi, které tato verze nemá implementované.
Nedej na Zbyňkův povzdech, že tato verze byla lepší - Džordž dobře ví, proč ji nahradil a co tam zlobilo.
No jo ale tak v tom případě neni alcaponeho nová aktivita moc hratelná.

klimi napsal:
bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Ahoj.
K čemu ti bude ? MSTS ti bude padat, pokud máš nějaká vozidla s funkcemi, které tato verze nemá implementované.
Nedej na Zbyňkův povzdech, že tato verze byla lepší - Džordž dobře ví, proč ji nahradil a co tam zlobilo.
No jo ale tak v tom případě neni alcaponeho nová aktivita moc hratelná.

Klimi já ji jedu na 1.7.0505 a v pohodě :-D

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Ahoj.
Vy testeři asi málo testujete a informujete a proto Džordž neví. Není v jeho silách, aby vše otestoval sám.
Ono projet se ve volné jízdě nebo jednoduché aktivitě a kochat se sběračema opravdu nestačí.
Napsal jsem své postřehy z testů jak do příslušného vlákna, tak Džordžovi.
Aby ve verzi 1.7.010302highmem bylo vše v pohodě (kromě slabého výkonu lokomotiv) a ve verzích stabilní a poslední, abych na 10 kilometrech 3x spadl do woken, to není moc dobré. Proto doporučuji ještě nezveřejňovat lokomotivy s novými animacemi. Je to předčasné a unáhlené. Moje současná instalace na DVD právě obsahuje 1.7.010302highmem, ale mohu zatím povýšit jako nejvyšší stabilní na 224. (zamrzá sice také, ale ne tak nevyspytatelně jako ty dvě poslední.)
Takže raději se méně kochejte a více testujte.

Na internetu je opravená aktivita Sp1700 na Martinovu trať. Sjel jse tuto aktivitu pod MSTS Patch 1.7.0519

Sp 1700

Zdravím, tak jsem znovu nainstaloval aktivitu Sp 1700 a vše v pohodě až před Ostravu hln směrem z Ostravy střed. Něco zřejmě dělám špatně, tak se chci zeptat jak to má být. Jedu od OV střed na semafóru mám návěst stůj, dostanu povolení proti této návěsti s tím, že je max 40km/h, ale stejně skočí 30. Vjedu do nádraží přímo k nástupišti, když zastavím nejde zaentrovat, pro výstup cest. Když chci pokračovat, (u nástupiště nezastavím) tak se mi souprava roztrhne a polovina z ní mi přeskočí na vedlejší kolej s hláškou o poškozeném spřáhle a tím mi aktivita končí. Jak to tady má proběhnout :?: Když už jsem se dostal tak daleko, tak by mě asi trafilo to nedohrát. S pozdravem Dan :D

Naposled editoval moderátor:
Nazdar, pokud tam je u návěstidla už 30, tak se omlouvám, tak tedy musíte jet 30 okolo návěstidla. Přijedeš na nástupiště a zastavíš, žádné zaentrování, když se podíváš na kilometrovník, tak zjistíš, že musíš ještě ujet pár desítek metru. Tedy zastavíš, po chvilce se zobrazí hláška o vrácení se zpět do 814, o odpojení a couvání a příjezd zpět na nástupiště, kde teprve použiješ enter.

Ahoj

Tak před vidáním druhého dílu R423 Casovie nastal problém. Při skušební jízdě, která měla být poslední jsem dojel do Českého Těšína a zrada. Nastala změna textur z noční na denní a nastal nekompromistní pád. Po několika skouškáš jak z binem tak ze zmenšením detailů, jsem před dilematem a to nechat to bejt a ten kdo má silnější comp to projede, nebo se dojede do Těšína a bude se pokračovat z Těšína jako 3 díl, kde se začne o chvilku déle, tedy po změně textur.

Další věc kurňa chlapy, když vydáváte skiny nebo modely, tak je nemůžete zkusit co dělají. Chtěl jsem použít zssk812, ale bohužel, tento motorák zůstane stát na trati jako přikovanej. Uvidím co ostatní slovenské 810, pokud aspoň jeden bude dělat to co chci, tak ho dám všude tam, kde 810 jede.

Další věc a to jsou ruské modely, poněvadž máme na 321 širokorozchodku tak jsem použil modely pro tutotrať, ale aby se každý model stahoval zvlášť, chtěl bych je dát do packu. Jenomže to je zase přes povolení od rusáků. Jde o modely z http://www.trainsim.ru/ nebo je jiná možnost a to použít 180 a 770 a mít přivřené oči, jako že to je ruská mašina, ono vlastě v Rusku jezdí, ale mají jiný rozchod a jiná spřáhla.

No a co teď.

Ahoj

Tak problém s pádem vyřešen binem Patch 1.7.022420 a pro jistotu snížením detailů. Další problém vyřešen s 812, tu jsem nahradil 810 v novém nátěru z http://msts.own.cz/uvod.htm , od tud byla i ta 812 a ta nejela, co Muldere, nechceš se naní podívat. Ještě ty rusáky a bude to hotové.

Ahoj

Tak se povedlo, druhý díl mé noční mury je na světě, upozornění v Českém Těšíne si hru uložte, bude hrozit pád a pak se omlouvám za trochu větší stahování a to hlavně ruských a ukrajinských modelů. Proto bych prosil, zda by pár naších už existujících modelů by nešlo upravit a to hlavně spřáhla. No a co teď, určitě opravím první díl aktivity a pak, mám rozpracovanou aktivitu R377, který jsem dělal pro Plukase a to hlavně půlhodinové šibování na hlaváku, ale nastal zřejmě problém s tou půlnoci, kdy se nezobrazuje trafik. Už to někdo vyřešil. Muselo by se jet do 1:00 pod starším binem.

xem sa opytat kde je prvy diel tej Cassovie. presiel som cele vlakno aktivit k trati BP, ale nenasiel som ho.
ci este nebol vydany?

Ahoj, vydaná je už dávno, ale ve starém značení trainsetu. Je v burze trati BP a stále je na starých stránkách http://karlecj.sweb.cz/BP/ , zde jsou všechny aktivity dle starého značení trainsetu.

ahoj, dakujem za odpoved, nejako som to v tej burze musel prehliadnut.
oplati sa este stahovat staru verziu alebo ju opravis v blizkej dobe...?

alcapone napsal:
Ahoj

Tak se povedlo, druhý díl mé noční mury je na světě, upozornění v Českém Těšíne si hru uložte, bude hrozit pád a pak se omlouvám za trochu větší stahování a to hlavně ruských a ukrajinských modelů. Proto bych prosil, zda by pár naších už existujících modelů by nešlo upravit a to hlavně spřáhla. No a co teď, určitě opravím první díl aktivity a pak, mám rozpracovanou aktivitu R377, který jsem dělal pro Plukase a to hlavně půlhodinové šibování na hlaváku, ale nastal zřejmě problém s tou půlnoci, kdy se nezobrazuje trafik. Už to někdo vyřešil. Muselo by se jet do 1:00 pod starším binem.

ano, to som si precital a pochopil, ze ju opravis, ale ja som to myslel tak, ze ci to bude v blizkej dobe=v priebehu niekolkych dni...
keby to bolo v priebehu niekolkych dni, tak si pockam, ak nie tak si zajazdim staru verziu(teda pokial pojde)

nexem byt doterny, len ma to zaujima. ak este nevies kedy to bude, tak nic...

U mě na webu opravena aktivita Sp 1901 pro aktuální verzi tratě. Bylo připraveno i více aktivit, ale muším poděkovat jednomu človíčkovi, který mě poslal jeden opravený consist, ale po chvilce opravování mě spadl simulátor a né a né naběhnout. Po kopletním smazání všeho co jsem měl v aktivitách, mě simulátor naběhl, tak jsem začal vracet zpět aktivity a po nainstalování 1901, to spadlo znovu,. Tak z naštvání kompletní reinstal a znovu, nahrál starou verzi aktivity 1901, sim naběhl, tak následovala výměna poslaného opraveného consistu a znovu pád, ale naštěstí po jeho smazání a znovu vytvoření vše běží. Tak hurá na další opravy.

Back
Nahoře