Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ještě si vybírej s čím budeš chtít jezdit...E499_2002 napsal:No toho se právě bojím. Co bude jezdit za pár let, když všechny starý stroje jdou do šrotu.
E499_2002 napsal:Tak to je mi jasný, ale snad mě tam pustí s brýlema.
Ale pustí.Dráčik napsal:Nepustia. Ja jazdím už 6 rokov a dostal som chuť na ČD. Neprešiel som vstupnú skrz oči (už ich nemám 100%-né)... No laser je pre Teba jediné východisko. Tento zákrok sa na vstupnej uznáva, akurát musíš šetriť, lebo to neni lacná záležitosť.E499_2002 napsal:Tak to je mi jasný, ale snad mě tam pustí s brýlema.
"Neznalost zákona neomlouvá ..." Staré, známé, stále platné.Dráčik napsal:Každý zákony neovláda, ...
A o tom to jeDráčik napsal:To hej, ale keď on sa rozhodne, že ma nepustí, tak ma nepustí. Treba skúsiť iného doktora. Aj to sa mi už stalo, že jeden spravil záver neschopný a druhý nevidel problém.
Když jsi vše přečetl, tak bys to už měl mít jasné.Peta napsal:Pročetl sem si všech 313 příspěvků. ... Jaká škola je podle vás nejvýhodnější? ...
Myslím si že to není úplně od věci. Ale to je věc názoru a doufám že se to zase nerozjede v 5-ti stránkovou diskuzi (čti=hádku)bob57_cz napsal:Fíra už není to co dříve, je to řidič stejně jako socka v Rakousku, Itálii či jinde.
To je fakt, já ještě ani termín nevím (rychle se blíží) a už teď mám za sebe pár infarktů a šedé mám nejen vlasy, ale snad už i chlupy v nose.bob57_cz napsal:Jestli u zkoušek zkolabuješ, ti nezodpoví dopředu ani doktor. :salut:
Podle dnešní zákonné normy můžeš být třeba kuchař či cokoliv jiného s maturitou.
Máš maturitu, tak můžeš být fírou ( po splnění ostatních podmínek ). Praxe na VN ti aspoň dá vědět, že to kope.IceMcLaren napsal:Takze ked mam Stredne odborne uciliste odbor elektrotechnik s maturitou a 4 rocnu prax na vysokom napati tak to je vyhoda. Alebo nie?