Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martens napsal:JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.Jiří napsal:Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTSZbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá.
![]()
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami.![]()
Jo a prosím Tě, pošli na léčení písmenko "b" ze Tvé abecedy - zjevně má problémy s erekcí![]()
Ehm.Těsně vedle! Když zapneš to co máš mezi očima (esli to teda máš-neznám těJiří napsal:Martens napsal:JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.Jiří napsal:Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTSZbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá.
![]()
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami.![]()
Jo a prosím Tě, pošli na léčení písmenko "b" ze Tvé abecedy - zjevně má problémy s erekcí![]()
Mohl bys Martensi upřesnit,který to jsi na té fotce ? Tipuji,že to budeš zřejmě ty na té první fotce zhora uplně vepředu, je to tak ?
Já, Sponka a Deterio už sedíme ve Vindoboně a uháníme směr Brno.Ajemgud napsal:Nevíte někdo, do kolika tam budou přítomni dnes? Včera jsem si od Zbyňka koupil DVD a ono to nejdeTak dokud je v Praze to zreklamovat...
Zbyněk Šemora napsal:Já, Sponka a Deterio už sedíme ve Vindoboně a uháníme směr Brno.Ajemgud napsal:Nevíte někdo, do kolika tam budou přítomni dnes? Včera jsem si od Zbyňka koupil DVD a ono to nejdeTak dokud je v Praze to zreklamovat...
Sedni do své helikoptery a v Pardubicích nás možná zastihneš. Sedíme ve druhém voze za lokomotivou u PC stolu.
Pokud to nestihneš, tak na slezině snad ještě někoho zastihneš a DVD otestuj. Pokud bude opravdu vadné, pošlu nové.
ok1dnh napsal:Ten pán NAPRAVO od Zbyňka je otec toho chlapce.
Karel
JOHNZ napsal:V pravú chvíľu budú![]()
P.S.:V zásade tieto modely neboli prístupné ani pre účastníkov sleziny![]()