Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Měl bych malý dotaz k modelu 380 :) a to jestli bude mít nové ladění či jestli mu zůstane to předchozí?
Je to asi blbá otázka ale zmínku sem o tom nikde nezahlédl;-) Díky :)

vohryz napsal:
Měl bych malý dotaz k modelu 380 :) a to jestli bude mít nové ladění či jestli mu zůstane to předchozí?
Je to asi blbá otázka ale zmínku sem o tom nikde nezahlédl;-) Díky :)

Pěkný večer,
na stodeset procent bude ladění nové v závislosti na na reálných parametrech a dostupných informacích a detailech :)

Tak to jsou samé dobré zprávy. 380tka nějaké ty kilometry na nákladech a pak hop na osobáky Plzeň - Beroun a zpět.

Skůra: Děkuji;-) jinak žehličky musím pochválit, opravdu se vám podařili;-)

Pěkný den,
protože jsem v dobrém rozmaru, tak mohou zájemci stahovat další modifikaci laminátky:

d0e7127e5c8de535514a2ecb2b4496be.jpg

Naposled editoval moderátor:

Hynďo, nech Jardu také vydechnout :D, Já Jardu přímo obdivuji, protože vzhledem k náročností práce do MSTS má interval dobrých rozmarů na rozdíl od jiných až hodně často. Jako aktivní do MSTS vím, jaká je to oběť a také ne každý, kdo umí má pro své prezentování dostatek času. Takže buďme rádi za každého, kde ten čas má a nenechme si je utahat. Každý aktivní potřebuje pro export svůj čas. Čím méně budeme naléhat, tím kvalitnější bude výsledek. Já už se také těším, až dokončím své práce a konečně se pokochám Jardovými modely.

Já vim Zbyňku, to byl vtip :) Taky obdivuju s jakou frekvencí tady ve vlákně přibývají screeny nových modelů a nové modely samotné. Ještě jednou - Jardo, díky ;)

Hynďa, Zbyněk:
Díky za uznání, přesně tahle slova motivují, teda aspoň mě, ale na někoho by to mohlo působit jako mávání červeným hadrem :)

U mě je to klasická sinusovka, a pokud jsem nahoře jsem schopnej vyrábět a vyrábět no a teď jsem zrovna na vrcholu a jsem při chuti. Navíc laminátka je má oblíbená, je to opravdu designové "umělecké" dílo, aspoň já to tak vidim.

No a aby se mi jenom neprášilo od pusy přikládám obrázky z návštěvy v lokomotivce někdy kolem roku 1965, kdy vyjela úplně první čtyřnápravová laminátka kupodivu směrem na Balkán, BDŽ E42-01 v celé své kráse.

6bd4b8edc83533bbb632278fe4e486fa.jpg 0b6e45f837f2e7532ede9548833cabf7.jpg

Mimochodem, tohle provedení se mi líbí ještě víc než u ČSD, hlavně ty žaluzie alá S699.0 (velká laminátka), to je cool :cool:

Ty jsi tak trochu blázen. Co k tomu dodat. Asi by jsi si zasloužil nějaký dárek k dnešnímu svátku.

Neostáva mi nič iné iba súhlasiť s tebou Jardo, laminátka je aj podľa mňa vrcholom designu škodováckych lokomotív a ing. Otakart Diblík bol múdry človek a hlavne mal cit pre krásu tvarov. Tá Bulharka je absolutne úžasná, ešte séria 42 a máme to komplet.

Přátelé historie a exotiky mohou stahovat další dva kousky:

b7f4c6a0069b2b39ca9254dfa0749d72.jpg 065694bcdd839adb1100033881f97755.jpg

Teda chvíly tu nejsem a tady se dějou věci,konečně budu mít zas o něco větší výběr do mých starých aktivit.Fakt perfektní stroje jeden jak druhý,jen tak dál p.Skůro

ps.hned jim dám práci

Pěkný den,
jestlipak někdo ze znalců pozná tuto "zrůdičku" ?

ca64d571cf3184ba566c3706559dfbad.jpg

10b645a77ca11eda1d9a7f414618b954.jpg

94beacfd23e5a0dfb1f4a0bd1df46ee3.jpg

Jo jo, je to "Hydra", nečekal jsem, že to nekdo uhodne tak brzy ;)

1a58b3fb4bca85e5c5f52adf4a76b703.jpg

Zdroj: http://www.prototypy.cz/

Jardo nic proti, ale budeš ještě předělávat ten model, žejo? Jednak v pluhu sou dvě díry jako stupačky - chybí ta stupačka pro posunovače na jedné straně. Nádrž máš špatně - stroj takovou nikdy neměl. Dále máš špatně střechu. Ve střeše sice byly dva ventilátory, ale každej jinde a výfuk nebyl jeden, ale dva a kulatý. Dokonce je to vidět na prototypy.cz na typáku. Taky výfuk pegasu jaksi postrádám. Možná se najde ještě něco. Pozjišťuju.
zde je fotka sic modelu, ale zhruba to ukazuje podobu střechy. Špatně tam sou ty protiskluzové zábrany, nutno zkonzultovat s fotkou.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře