Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Možno až budete písať, že by ste boli veľmi radi ak by to Jarda vydal a nebudete písať ja chem to ja toto, tak s toho možno aj niečo bude....
Ja osobne by som na takéto ohlasy stiahol s webu aj to čo som už vydal......

Naposled editoval moderátor:

To měla být ironie na předchozím příspěvěk,jakože já bych toho chtěl,ale je to věc Jardy co vydá...takhle to bylo myšleno a doplňující info že už jezdí 2. 380tky,možná i víc

Nepreháňaj to stím klid Demíku, lebo ti chrstnem trochu kremíku....
p.s: klid Tomigula to len moje básnické črevo išlo na prechádzku.
p.s: vykašlať sa na to či to Jarda pochopí a či je iný ako ja, ale to slovo prosím namiesto chci a ešte nespisovne chcu, je odveci....

Tak doufám, Zbyňku, že se budeš hlásit při sčítání lidu k moravské národnosti :D

Zbyněk Šemora napsal:
Chcu je přece po Našem, po Moravsky :D

Viem Zbyňku. Matku mám s Valašského Meziřičí. Si môžte podať ruky zo Záhorákmi :)

Nářečí máš všude. Například kousek za hranicemi v Rakousku, kam jezdím pro víno, tam se také spisovnou Němčinou nedomluvíš. A někde v Tylorsku už pochybuješ, jestli je to ještě Rakousko. V CZ Pražáci mají svou řeč, ze zPlzně také mluví jinak, Olomóc má své nářečí, Ostravaci maji kratke..., A Brněnský hantec je už na tlumočníka. Tak nevykládej, že na Slovensku máte jen Záhorské nářečí. :D
Ale i tak, není nad chcu. :D
Jardo promiň za odbočku od Tvých pěkných modelů.

Ešte máme Rusínov a východniarov. A potom špeciálna kasta sú Šurančania.

dem napsal:
Ešte máme Rusínov a východniarov. A potom špeciálna kasta sú Šurančania.

myslim ze tych nareci len navychode mas vela....pocitaj clovek zo Zemplyna hovori inak ako od šariša...Humenčanňe maju svoj iny prizvuk a rusnaci hovoria tiez inak od Medzilaboriec a od Sniny a to este nie je vsetko ...pocitaj este stred a zapad slovenska

Pěkné sváteční ráno,
na známé adrese si můžete stáhnout můj avizovaný dáreček pod stromeček, snad se Vám bude líbit a udělá Vám radost. Já bych moc rád poděkoval za spolupráci Pepíkovi, Michalovi, Láďovi, Martinovi, Honzovi .... kluci díky, bez Vás by mohl tenhle model jen těžko vzniknout!

ec33d8211410b69e04fadc28e91415f1.jpg

Přeji hezké vánoce a bohatého Ježíška

Jardo my také moc děkujem. Překrasný model. Udělal jsi mi hned ty vánoce ještě krásnější.

Asi to bude ohrané,ale od rána jsem nedočkavě koukal a koukal a najednou se tu objevila.
Jardo, je to nádherná práce a mockrát za sebe děkuji, že jste nám všem dal tento krásný dárek. :-)
Opravdu je to pecka :-)
Díky moc a přeji krásný Štědrý den. :-)

Také se připojuji ke gratulacím k nádhernému modelu. Chtěl bych jen doplnit, že mašina je otestovaná v aktivitě Den blbec a myslím, že je to úplně jiná jízda, než jsme byli zvyklí. Kdo chce vyzkoušet, stačí v souboru act přepsat
EngineData ( cd_380001 cd_380 ) na EngineData ( cd_380002 cd_380 )
Ale kdo má aktivitu už rozehranou a nechce jet od začátku a jste pokročilejší uživatelé, dá se dočasně udělat klon na 001, jak jsem to měl při testech aktivity já.
9e4b28f1fba801882fb637238e92bc41.jpg
Pokud existují další aktivity s touto lokomotivou, dejte své tipy, protože není nad to mašinku vyzkoušet v aktivitě a hlavně kde se hodně šibuje.
Pěkné svátky.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře