Taxi to je tím že já už jsem takovej, a není to jen mou leností.
Podívej se- 220 s fiktivní tratí měly 120 km, dokud mi nebouchla, což by nebylo tak hrozné, ale především na ni neseděli vzdálenosti, protože jsem pomoměry oblouků stavěl dost odhadem a ne přesně, a tyky proto , že nebyly materiály a já jsem měl sice fotky, ale nepravidelně po celý trati, žádný video a jen plánky a mapy, z toho se moc stavět nedá. 220 byla zveřejněna ( sice zmatečně) ale kdo chtěl mohl si ji stáhnout. Takže že jsem nic do Msts neudělal to není pravad, a podívej se. abych řekl popravdě, 220 sjetou nemám jen jsem se k ní náhodou dostal a byl mi líto jihočechů že oni žádnou trať nemají a ostatní (většinou) jo .
Já tuhle trať znám od narození, nejezdím zde zase tak často, ale moje paměť zde pamatuje pravidelný provoz brejlovců běžně v osobní dopravě. Třeba v letch 1996-98 jsem se pravidelně chodil dívat na osobák v řazení 750(754) + 4Bt (tohle řazení jsem tu dloho neviděl) a 7mi vozovy osobní vlak stejně jako rychlík v řazení 830+bix+830 taky žádnou vyjímkou nebyl. Za odpoledne když jsem chodili s ostatními ze školy do stromovky nebyly vyjímkou 3 náklady, na kterém běžně měly co dělat 4 lokomotivy, nejčastěji brejlovci. zamračené, ale i kocouři a vyjmečně jsem tu viděl i čmeláka.Znal jsem ve stromovce pěkné místo kde se dali svěle sledovat nebo jsem se na ně díval u dnes již vyměněných stahovacích závor u stavědla č.1 v dejvicích (škoda že není foto).
To jsem se nečekaně rozepsal a pokud jsem se tě Taxi dotkl, tak promiň.