Trať ČD Praha Děčín

Pepa z Nuslí

Průvodčí
No řeknu ti, že skoro vůbec. Divím se, že jsem tam vůbec jezdil, tenkrát ale nic jiného na sever nebylo. Ale třeba Roudnice - Hrobce byl unreal jako prase.
 

Karlos

Pokladník
chtěl jsem se zdržet komentáře, ale nedá mi to...
Tygy stavěl, jak uměl a mohl. Trať se může zdát nedodělaná, to jistě někde asi i je, ale je udělaná jednoduše, aby to přechroustal i kdejaký vykopávkový stroj. Zapomínáte, že ne každej, kdo si chce někde zajezdit, chce mít v PC takovej projekt alá 321 apod.
Taky se divím, že to Pepa jezdil (a jistě ne jen on), když to byl unreál jako prase a ještě nedodělanej...

pro Chmelotrans:trainset stáhnout nejde, ale aktualizaci 10 jsem bez problémů sosnul
 

Mates

Pokladník
Chtěl bych poprosit všechny znalce,kteří nedotáhli postavit trať do stavu v jakém ji udělal Tygy,zdržte se toho odsuzujícího se komentáře.V době vzniku jsme za ní byli velice vděční,takže si to nezaslouží.Odhaduji,že třeba 70% staničních objektů je z mé produkce ikdyž ty prvotní třeba za moc nestáli,přesto jsou používány v novějších více dotažených projektech.Mějte úctu k nám,kteří jsme tomu věnovali spoustu času i pro vaše potěšení.Děkuji.
 

Miky945

Hradlař
Karlos napsal:
chtěl jsem se zdržet komentáře, ale nedá mi to...
Tygy stavěl, jak uměl a mohl. Trať se může zdát nedodělaná...
Mates napsal:
Chtěl bych poprosit všechny znalce...
Souhlasím s Karlosem a Matesem. Vykašlat se na všechno stavění, jenž ničí oči a zdraví, na tisíce prosezených hodin u PS. A proč? Aby se potom dozvěděl, že je to na ho*no! Akorád to člověka znechutí a potom se na to vy**re! NA**AT Vám.
Mirek
 

Tax

Moderátor
Správce
Pepa z Nuslí napsal:
No řeknu ti, že skoro vůbec. Divím se, že jsem tam vůbec jezdil, tenkrát ale nic jiného na sever nebylo. Ale třeba Roudnice - Hrobce byl unreal jako prase.

Tak, počuli sme slovo Pánovo. Ozval sa pan Dokonalý, ktorý postavil stovky km reálnych tratí.
 

pepeQ-2

Posunovač
Souhlasím s Karlosem a Matesem. Trať se mi i přes známé nedostatky stále líbí a používám ji.
Zejména proto že není tak "zalitá betonem" ....... :)
Mám dojem, že to byla první čs. trať kde autor použil trolejové vedení jako MSTS objekty a tím tak ukázal nové možnosti stavby tratí pro další stavitele.
Čas od času si trať otevřu, doplním tu a tam nějakou vegetaci (dle obrázků či mapy) a jsem spokojen.
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
No unreal ne, ale některé vzdálenosti neseděly, tak jsem to myslel. Jinak taky jsem tam jezdil, udělal jsem dvě aktivity, které asi za nic nestály.
To že nebyla zalitá betonem, mi vůbec nevadí.
Takže bych chtěl uvést na míru mé drsné vyjádření. Nikdy jsem nestavěl žádnou trať, není mi souzeno dělat závěry, naopak jsem rád za každý kousek tratě.
Omlouvám se Tygymu, Matesovi a všem zúčastněným že vůbec žiju a otravuji zde na fóru.
 

Marco Polo

Pokladník
Ahoj, vím že to zní ošklivě, ale nemá cenu shánět tento projekt... V Komplexu tratí 321 od Martina je celá trať až do Děčína ve špičkovém provedení a v aktuální podobě...
 
Nemá někdo kdys pozici trať 091 a 090 a nemohl by mi ju někdo poslat i s globalem

Někdo trať možná bude mít, tak tu laskavě nelži nějakým oznamováním. Ale správně tipuješ, že ne - pokud trať není veřejná, tak ne, nemůže ji poslat. Ale prvně se věnuj škole, především hodinám mateřského jazyka a pak teprve zkoušej simulátory. Zatím bys stejně nepochopil smysl psaného textu, proto ostatní ani neplýtvají silami na věcné odpovědi.
 

Opíčák_350

Cestující
@Igor Hnízdo Tak očividne sa jedná o mladšieho fandu. Možno ste v jeho veku nenapísali nič. Ja som naopak rád, že sa nájdu aj mladší chalani ktorí sa vedia opýtať , aj keď nie možno správne. Od toho tu to fórum je.
@buznus331 Niekde tá trať je, ja ju mám u seba už dlhšie. Nikdy som ju nehral, čiže netuším v akom je stave. Každopádne skús pohľadať. Ak nenájdeš, ozvi sa mi.
 
V jeho věku jsme my ovládali učivo 2. ročníku ZŠ a díky tomu se uměli ptát, uměli komunikovat. On se tu v žádném případě "nepýtal", napsal těžko srozumitelný oznam a i tak mu chybí znaménko na konci věty. Jednoduché souvětí tak zcela postrádá zamýšlený význam. Jenže dnes jsou holt takoví kindoši drzí jak opice ve Vietnamu, nemají špetku pokory a pokud zde nebudou včas zaráženi-umravňováni, budou se zde na fóru množit jako králíci v Austrálii, což, jak zde nedávno zaznělo, otráví mnoho starých pardů, ti z fóra odejdou a z fóra se stane senkrubna takových pologramotů, neschopných napsat jednoduchou větu. Ale kdo chce kam - schopní už zde dávno komunikují jen po zprávách a mnoho užitečné a kvalitní práce zůstane v šuplíku. Např. realistický a již funkční (úspěšně testovaný) model vzduchařiny, na němž je možno postavit BS2, BSE, Westinghouse a Matrosov. A zřejmě nemá smysl to vydávat, když mnoho takových kindošů, pro které je i fyzika sprostým slovem, by pak jen brečelo, jak neumějí s vlakem brzdit.
 

danci

Cestující
Tak očividne sa jedná o mladšieho fandu. Možno ste v jeho veku nenapísali nič. Ja som naopak rád, že sa nájdu aj mladší chalani ktorí sa vedia opýtať , aj keď nie možno správne.
Je pekné že medzi milovníkov železníc patria aj mladý. :) Ale mladý nemusí znamenať blbý! Myslím že tým slovkom mladý myslíš 11-13r., myslím že 2. ročník ZŠ už vychodil, a ak si pamätám interpukčné znamienka a opytovacie vety sa učia tam, myslím že keby tej svojej omáčke venoval viac ako 11 sekúnd určite by to vyzeralo lepšie. Ako tu už spomínal pán Igor Hnízo - z fóra se stane senkrubna takových pologramotů. Niekedy treba, samozrejme slušne, dohovoriť pretože to čo niektorý dnes dokážu je hrôza a des.
Tu nejde o to že NEVIE ALE NECHCE !!! Ani ja nepatrím medzi najstarších, mne je napríklad iba 12, a dovolím si povedať že základy písania prejavu a jednoduchej otázky ovládam.
Takže vôbec neplatí mladý = blbý, ale dneska to tak bohužiaľ vo väčšine prípadov platí. :(:mad:
 
Tu nejde o to že NEVIE ALE NECHCE !!! Ani ja nepatrím medzi najstarších, mne je napríklad iba 12, a dovolím si povedať že základy písania prejavu a jednoduchej otázky ovládam.

Vida - když se chce, všechno jde. A dokonce dvanáctiletý (jemuž se slušného vychování dostává) zde strčí do kapsy leckteré i dvacetileté kindrlemply, jež jsou prostě leniví psát pořádně.
...skočil na špek a pěkně ho nakrmil

Omyl, Lukáši. Neskočil a nenakrmil. Pouze si pologramotného kindrblbečka právem vychutnal a je jen škoda, že moderátoři vůči této svoloči nejsou přísnější. Mít adminrights, tak veškeré takové výkřiky do tmy šmahem letí do bigonu a platí 3x a ban! Niajk jinak se bohužel úroveň fóra a diskusí nedá udržet.
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Oni jsou v podstatě možnosti dvě (soudě podle devíti příspěvků od letošního jara). Buďto dyslektik, dysgrafik a dysortografik v jedné osobě a nebo druhá možnost - neuvěřitelný lempl. V prvním případě bych se pokusil alespoň naznačit ...
A nebo třetí možnost: externí dopisovatel serveru opráski sčeskí historje.
 
V praxi se v 98% jedná o druhou možnost. Prostě si řeknou "dyť píšu jenom na net, tak na pravopis seru, voni si to vostatní přelouskaj" - omyl, nic takového klempáka neopravňuje k tomu, přidělávat čtenářům práci (a ubírat čas) tím, že budou muset jeho zcestný blábol luštit. Což končívá tím, že mnoho lidí takové slinty vůbec nečte. Navíc je v tom i značná míra drzosti v tom smyslu, že svou lenivost přenáší na ostatní. Pak jsou takové kindrpologramoti ještě drzí, když jsou upozorněni a otvírají si zobáky na lidi, kterým by při náhodném setkání na pumpě uctivě vykali - ale kdo jinému jámu kope, sám do ní spadne = až se bude ucházet o zaměstnání a napíše CV a "motivák" takovou debílkovštinou, sám sobě bude moci poděkovat za to, že vysněné místo nezíská a bude za pár šlupek zametat vajgly na rynku. Příbuzný dělá na úřadě, má na starost firmy a živnosti - a co mu žadatelé o udělení živnosti někdy přinesou za nečitelný slint, kterému říkají "žádost", to je neuvěřitelné. Mám už slušnou sbírku takových "pokladů", jež samozřejmě skončily jako zamítnuté. Ještě, že už nehrozí, že generace takových pologramotů by mně měla vydělávat na důchod.
 
Nahoře