Trať Luhačovice (341 a 346)

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak už si to konečně srovnej, vyskočí ti hláška, nebo nevyskočí?
Použij Firefox a po kliku na odkaz kdy vyskočí okno s chybou certifikátu použij volbu "Beru na vědomí..."

Bijisek

Začátečník
takže... rozkliknu si stránky.... rozkliknu si napřed 1.5....potom se stránka načítá....nic nevyskočí jen nějaké skrypta (nevím čtverečky s písmeny, čísly, co já vím)

poison

Pomocník strojvedoucího
Postupuj podle toho co jsem doplnil do předchozího postu. Pokud ani tohle nepomůže tak zbývá zlatý podnos, ale ty já už všechny rozdal. :)

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Má pravdu, zřejmě původní uložení je smazaný nebo chyba ve scriptech. Až budu mít náladu (kterou mě furt bere Dan či Zbyněk) tak to celé hodím ke mě. Zkoušel jsem jen přes mobil. Pač přes týden jsem v Plzni.
Doufám, že ten jouda se umí registrovat.

dvacka

Průvodčí
INFO z FB skupiny ohledně aktualizace tratě Luhačovice

*AKTUALIZACE 1.9*
Na stránkách https://luhacovice-or.webnode.cz/download/ můžete stahovat novou verzi tratě Luhačovice 1f60a.png
Aktualizace obsahuje:
- Úpravu celé tratě do podoby v roce 2022. To zahrnuje zejména: --> Úpravu všech mezistaničních úseků --> Kompletní rekonstrukci stanic Bojkovice, Uherský Brod a Veselí nad Moravou, a zastávek Biskupice u Luhačovic, Havřice, Ostrožská Nová Ves - Lázně, Popovice u Uh. H., Šumice a Vésky --> Novou zastávku Veselí nad Moravou - Milokošť --> Úpravu všech zbylých stanic a zastávek --> Další drobné změny
Archiv obsahuje kompletní trať včetně globalu a zvuků. Nakopírujte jej do kmenového adresáře hry, a pokud to bude nutné, přepište soubory.
POZOR! Nová aktualizace přepíše stávající verzi tratě 1.8. Pokud si chcete ponechat i původní trať, je třeba si ji zálohovat, nebo v případě OR vytvořit nový adresář.
Aktualizace 1.9 je stále kompatibilní s kolejivem trati BP, a proto mohou být tratě v jednom adresáři.
Na nové verzi pravděpodobně nebudou funkční aktivity, které byly vytvořeny pro verzi 1.8. Proto pracujeme na nové sadě aktivit, která se na webu objeví během několika příštích dnů.
Trať je optimalizována pro OpenRails a je plně kompatibilní s OR CZSK verzí, není však otestována kompatibilita s MSTS.
Před instalací přečtěte ReadMe 1f609.png
Příjemnou zábavu 1f60a.png
----------
Velké díky za práci na aktualizaci 1.9 patří mimo jiné:
- Jakubu Svozilovi za poskytnutí materiálů pro stavbu tratě, průběžné testování a spoustu rad při stavbě
- Radimu Katzerovi a Martinu Rösleinovi za testování tratě a vychytání (snad) posledních chyb 1f60a.png
-----------
Stavba tratě bude samozřejmě pokračovat. Pokud máte zájem sledovat aktuální info ze zákulisí stavby tratě, označte stránku jako "To se mi líbí", ať vám neuniknou další nové příspěvky 1f609.png

310732464_114778544726045_9158164221755499072_n.jpg

behpet

Cestující
Dobrý večer, na trať se těším, ale nejde mi stáhnout. Vždy po 63 MB to skončí chybou :( . Zkoušel jsem to několikrát různými způsoby. Je chyba u mě nebo v souboru?

Venny

Průvodčí
Staženo bez problémů. ;)
Je dobře, že tento projekt ožil a snad se dočkáme i dalšího rozšíření a úprav. :)
Za stanicí Uherský Ostroh směrem na Kunovice / Hradiště je nějaký chaos v rychlostnících. Ukazatel zobrazuje "70", monitor trati u 843 vypíše "110", u Slovenské strely dokonce "113", zřejmě v závislosti na maximální rychlosti vozidla. Dále následuje ukazatel "100", na monitoru je pro 843 opět údaj "110", u Slovenské s. dokonce "130".
Z druhé strany zatím neodzkoušeno...

754 067

Hradlař
Jak jsem se teď nepohyboval okolo MSTS a OR, tak vůbec nevím o tomto projektu. Ale děkuji za něj. Jsem z něj úplně nadšený. Aktualizaci jsem sice ještě nestáhnul, ale chystám se na to. Ale je to úžasné. Zvlášť když je udělána i rekonstrukce stanice Veselí nad Moravou. A hlavně když čtu, že stavba tratě bude pokračovat. Mohla by pokračovat směrem na Kyjov a dále na Brno. Tato trať v MSTS/OR velmi chybí. Je to nádherná trať. Kdybyste chtěli s něčím pomoct, můžete se ozvat. A skutečně Vám velice děkuji za aktualizaci této tratě. :)

Nahoře