Icik
Pomocník strojvedoucího
Já s tím taky moc neumím. Já raději starší loko.Sice ještě trochu tápu co, kde a jak, ale dojel jsem.
Já s tím taky moc neumím. Já raději starší loko.Sice ještě trochu tápu co, kde a jak, ale dojel jsem.
Je to trošku zjednodušené, v reálu se musí dát ještě přechodový systém 3kV s PZB a pak po zastavení změnit na český 3kV s LS, protože změna zabezpečovače jde jen při stání.Mě se velmi líbí, jak máte vymakanou změnu napěťového systému na Vectronech.
Tam mi i připadá, že ta příprava je na moc krátkou vzdálenost. Ale já to osazoval podle videí. A každé to mělo trochu jinak, podle doby natáčení. Ty co jsi mi posílal extra to už jsem to zde měl dávno postavené. Tedy ještě prověřím. Protože podle jednoho videa v tomto úseku nebyly modré, ale bílé cedule zastávek. Krippen jsem tam zapomněl odebrat, když jsem modeloval originál.V levé koleji před hranicí ti chybí Připravte se ke stažení sběrače.
Myslím, že u Zbyňka začala doba křovinová. A to je pro nás jedině dobře.A myslím, že to hodně zamaskovalo a tedy mohu tímto křovím pokračovat i jinde. Toto křoví má pivot vedle kolejí, tedy lze nasázet automaticky po 50m od výhybky po následnou výhybku nebo po místo, kde na trati dočasně deaktivuji kolej, aby se automatická pokládka zastavila. Jak se dívám zpětně na toto video i zde je těch míst ještě většina, kam křoví nasázet.
Však jsem sázel dnes skoro celý den. Tak snad to přinese užitek.Myslím, že u Zbyňka začala doba křovinová.
Však jsem dnes celý den u TSRE5 trpěl. Ale mám to takto vyumělkované z Děčína až do Berlína. Všude se našla nějaká plocha k zatravění. Ty křoviny, uvidím ve hře. Ale u nás mám mnohem větší prostor a tam, kde nejsou fototextury, je to úplně holé. I když někde byla snaha změnit textury. Třeba Brno - Břeclav. Jak jsem dnes laboroval s návěstidly v Podivíně, ano, tady by to chtělo zahradníka.Jen vyděržaj, pianěr.
Přesně tak! To je "Pocukrování dortu" a děkujeme!To víte, takové křoví a tráva! To není, pane, jen tak obyčejné stavění! Tady se dělá už ta pomyslná třešnička na dortě.
Vypadá to velice dobře!![]()
To poděkuj Icikovi. Nejprve nadšeně komentoval nějakou polskou trať, jak je pěkně zarostlá. A když vyšla právě ta 042, tak se Icik také začal rozplývat nad vegetací. Tedy jsem tam nakouknul, co tam vlastně má. A to co mne zaujalo jsem si vytáhl. Předtím jsem doplňoval něco od Martina 321, ale on tam tyto nízké křoviny nemá. Jinak bych je měl už dávno.Já děkuji Ricarovi
Ale zadarmo to opravdu není.Konečně ta krajina začíná nabírat potřebnou kvalitu.