ML636
Signalista
Krásné, konečně bude jízda přirozenější.
Fakt konečně můžu říct, že se mi to líbí! Moc děkuji! Zvlášť ta 090, Polabí, zelené kopce, hodně vody, a ono to tam bylo jako spáleniště suché.
Do té kompletní parády ale docela chybí poměrně holé Brno. Tam by se šikly do těch kopců dál od trati nějaké náznaky zástavby Králova Pole a vpravo pak Židenic. Mě to tak štve že jsem na tohle levý... jestli půjdu na slezinu, tak budu muset pochytat nějaké triky, kdybych mohl alespoň pak pomoct těmi modely. Mám dokumentačně nafocené areály kolem Koliště, ještě starou Mosilanu, (co látek z ní šlo i do Anglie, na ty naprosté klasiky košile Ben Sherman apod.), pak tu cihelnu, baráky bez přestaveb, vše okolo 2008-2009. Tam by tomu slušela originální zástavba jako vzpomínka, zanedlouho bude tato oblast úplně jiná, už se do ní zakusují bagry teď.
Ale co mi fakt chybí na Brně hl.n. - ty modré průhledné šachty výtahů u peronů.
Historicky naprd, ale musím říct, že se jim to tam povedlo. Vždycky mi tam chybí, když přistávám s 350 a rozezní se "Sedmikrásky" a hlášení Václava Knopa.
A i tu knajpu Tenis na Kolišti, s kterou jsem tady otravoval jako s úplně první věcí, mi po covidu zavřeli. Tu kdybych uměl vyrobit z paměti a dvou mizerných fotek...
Do té kompletní parády ale docela chybí poměrně holé Brno. Tam by se šikly do těch kopců dál od trati nějaké náznaky zástavby Králova Pole a vpravo pak Židenic. Mě to tak štve že jsem na tohle levý... jestli půjdu na slezinu, tak budu muset pochytat nějaké triky, kdybych mohl alespoň pak pomoct těmi modely. Mám dokumentačně nafocené areály kolem Koliště, ještě starou Mosilanu, (co látek z ní šlo i do Anglie, na ty naprosté klasiky košile Ben Sherman apod.), pak tu cihelnu, baráky bez přestaveb, vše okolo 2008-2009. Tam by tomu slušela originální zástavba jako vzpomínka, zanedlouho bude tato oblast úplně jiná, už se do ní zakusují bagry teď.
Ale co mi fakt chybí na Brně hl.n. - ty modré průhledné šachty výtahů u peronů.