Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Dan J.

Strojvedoucí
A zde to návěstidlo. Jízda z Ústí nad labem a průjezd po koleji 22 a jízda až Fěčín východ. Na vjezdu do Děčína, svíti červená:
decin_stuj.jpgdecin_stuj2.jpg

Dále už svítí vše normálne, Opačným směrem vše v pohodě,

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj Zbyňku a poslední posun a vlečka v aktivitě, přístav Děčín. Z nákladního jih jedu do přístavu na červenou a na konci všech kolejí chybí skrytá, takže když stojím ne nákladním, nevjede od Děčína prostředního Žlebu do nákladního Děčín východ ani kolo. V přístavu se na návěstidla vyprddni a odjezdové z přístavu do nákladního Děšín východ je. Zatím jsem nestihl prověřit, jestli funguje, ale snad jo.
decin_v.jpg

Dan J.

Strojvedoucí
Beru zpět, pokud jsem postavil na jinou kolej, ne k vodě na vozy, tak svítí žlutá, ale stejně ta skrytá na konci koleje musí být, jinak nelze vykřižovat.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Díky díky. Opraveno. To by mne zajímalo odkud to přiletělo. Kliknutí omylem v módu Place New dělá tyto šílenosti. Statické objekty se umístí na nízkou oběžnou dráhu, ale databázovky si najdou nějakou kolej i deset kilometrů daleko. Dávám si pozor, ale i tak se tohle někdy děje.

Dan J.

Strojvedoucí
Čau Zbyňku.
Těchonín od Lichkova, na odjezdovým v Těchoníně shozeno na stůj a postaveno do dobočky, na vjezdovým svítí tohle:
techonin vjn.jpg

Je to správně? Neměly by svítit obě žluté? Tohle vypadá, že je do odbočky, ale na odjezdovém směr Jablonné volno.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Dane. Podle obrázku mi bylo hned jasné, že na vjezdovém není zatržená předvěst. A bingo, opraveno. To víš, takové uklepnutí, zapomenutí je hned. a dokud to neprojedeš cik cak v aktivitě, tak to neodhalíš. Já jsem tam aktivitu tenkrát dělal, ale jel jsem z opačné strany.
Proto je dobré vždy dávat obrázek.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, hlášeno více, jak před rokem a stále neopraveno. :) Ze stanice Brancouze z koleje u budovy (perón u budovy), směr Okřísky, takže odjezd do odbočky, visí po velouvdobu rychlost 40 km/h., až do Okřísek za vjezdové.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, ve stanici Studenec hlásím kousek troleje, zadní kolej u výhybky:
studenec.jpg

A prosííííím, doplň značky sklonů na lokálce Boří Les - Lednice. To už jsi sliboval víc jak před dvěma lety. :) Fakt se bez TM skoro nedá jezdit.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Dík opraveno. Asi ještě poslední zapomenuté zbytky troleje.
Ty skloníky, Dane, já nevím. A jsou tam v reálu vůbec? Vždyť je to lokálka a já si to pamatuji dodnes. Z Poštorné jedeš stále do kopce, postupně až 12 promile až téměř k tomu statku, kde se to lomí a jedeš zase z kopce 12promile do Lednice Rybníky. Pak je to do Lednice mírně do kopce. Nejel jsem tam už hodně dlouho a pamatuji si to. :) Jen jsem tudy letos jezdil hodně na kole. Tedy jen křižoval trať. Netuším, jestli mám podklady. Tenkrát jsem to stavěl jen tak od oka a podle videa, které jsem si natočil z Hurvínka. Byl jsem tam i se psem, také se svezl na stanovišti.

Dan J.

Strojvedoucí
Tak skoníky by tem měly být, pokud je trať v provozu. Neboli, může být trať vůbec bez? To fakt nwvím.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Dane, už to neřeš. Že jsi to ty, tak jsem je do Lednice doplnil. Já je tam nedával z důvodu, že ta trať byla stavěná v pra pra a myslel jsem, že jí celou přepracuji. Teď jak jsem tam koukal je to i dost od oka. Chtěl jsem tam natáhnout fototextury, ale asi to nešlo, bylo by to hodně mimo. Možná ne. Ale to spíš koukám na směr Hohenau. Tam by do fotomap najet šlo za prvním obloukem a tím by trať byla přesná. Dokonce bych si mohl vymodelovat co mi tenkrát chybělo. Tedy kromě návěstidel asi vše. :)
Aktualizaci mám už připravenou a vydám ji v pondělí. O víkendu ještě musím udělat nějaké testy celého kompletu. Tedy do té doby ještě něco mohu opravit/doplnit. Tak hlaste. Co bude v silách opravím.

Nahoře