Díky za snahu, ale to bych měl mít všechno v pohodě. Jistý pokrok jsem sice zaznamenal po stažení verze 0.5, kdy editor naběhne (Windows hlásí, že program je spuštěn), ale vidím jen černé okno a nic.1. Spouštíš to jako správce ...
Díky za snahu, ale to bych měl mít všechno v pohodě. Jistý pokrok jsem sice zaznamenal po stažení verze 0.5, kdy editor naběhne (Windows hlásí, že program je spuštěn), ale vidím jen černé okno a nic.
Přitom někdy na podzim mi editor před přeinstalování počítače fungoval. Fakt už nevím, zkouším všechno možné.
Vyzkoušel jsem verze TSRE5_v0.614, TSRE5_v0.614x32, TSRE5_v0.6924, TSRE5_v0.6924x32, TSRE5_v0.69752, všechny s knihovnou OpenAL32.dll různých verzí i bez této knihovny.Ahoj, díky moc, ale to je to samé co mám.
Spouštěj to jako správce.Prosím o nejakú radu.
Ještě kdyby to bylo v češtině pro nás starší, co "znajem pa Rusky" bylo by to super.Editor aktivity - problémy s načítáním pohybu v simulaci
Nepomáhá ani snížení viditelnosti nebo vypnutí stínů? Na mé sestavě po několika Undo operacích padne taky, jen tak. Není to moc dobře zvládnuté co se týče managmentu paměti.Ano, vše funguje, ale je to velmi nestabilní.