citace s SZ s Davidusem
Ahoj,
zkouším si upravovat jednu trať, kde si zároveň zkouším možnosti TSRE a narazil jsem na jeden problém.
Chci si některé stanice trochu kolejově upravit, ale zarazil mě poněkud omezený výběr kolejiva v editoru. V globalu (X-tracks) je toho podstatně víc, než nabízí editor. Umím si samozřejmě vyměnit kus za kus v editoru, ale to není řešení, protože i když pak pomocí Z přidám kolej do databáze, tváří se pořád jako ta původní a stejně tak se napojuje další kolejový díl. Je toto možné nějak vyřešit? Ideální by bylo mít kompletní nabídku rovnou v editoru, ale beru jakékoli funkční řešení.
D.
ahoj, záleží s jakou verzí XT pracujes. tsrecko ma ale rozdeleny koleje, 1,2,3,4 .... 10 ale stejne zobrazuje vzdy cely obsah. Další věc jakou verzi tsre pouzivas ? poslední je 0,7012
jinak pokud mam nejake koleje a chci neco predelat tak Zko mackat az tak nemusim, protoze databazova linka se dela automaticky. oproti msts re ma nevyhodu v tom ze se ta kolej neda vzit mysi pretahnout na novou pozici a umistit ji tam a ona se zafixuje. u tsre je lepsi ji vymazat a polozit znovu a ona si pak priradi linku do tdb.
jinak pokud chces dat jinou kolej (normalni kolej a misto ni jako alternativu kolej s naspem a nebo treba DBtrakovou kolej tak ji musis ruco zapdat v zapisovem radku (misto A2t250mStrt.s za ..//..//Routes//Tram_Hradec_Jablone//Shapes_track//A2t250mtrConcrete.s
nazev projektu vnoreny adresar s kolejema
mmouka
Používám poslední verzi TSRE, XTracks 3.20. TSRE mi ale nabízí jen A1t až A4t a ještě tam není všechno. Např. z výhybek jen 10, 5 a 2,5 stupňů. A nevím, co udělat, aby se mi tam nabízelo kompletní kolejivo. Nedefinuje tohle nějaký soubor? Když jsem třeba vyzkoušel ŽSR160 s vlastním globalem, byla nabídka kolejiva podstatně větší. Ještě pro úplnost dodám, že se vrtám ve Dvoukolejce.
D.