Jenže on právě ukazuje vše stejně. I u vody a uhlí máš značku "pumpy". A jsme zas u nedodělků editorů. MSTS Activity Editor ti ukazuje 3. znaky:
1. voda, ten se mi v trati ukazuje u všech bodů zbrojení.
2. uhlí, tam nemám na mapě v AE MSTS nikde.
3. Nafta a ten se v editoru MSTS zobraxuje jako pumpička a taky jej na mapě nemám. V místě, kde je nafta, značka voda.
Zajímavé je, že třeba hned v Zapadlé u nafty v depu, mám bod zbrojení v editoru aktivit MSTS, jako vodu, předtím to nefungovalo, ale po update, co jsi poslal už v ORCZ dozbrojím naftu v pohodě. Celkem je mi jako aktivitáři jedno, jakou značku má bod, pokud tam je popiska koleje, vím, co tam je. To je třeba případ Kamenice, kde je v depu u nafty vykládka a nakládka benzín (nafta, tohle naštěstí sim. nerozlišuje), oznaĉen v AE MSTS, taky jako voda a u zbrojení uhlí + voda, není bod vůbec žádný. Ale zas, OR jej tam vidí a je tam aspoň popiska koleje co tam je ke zbrojení. Navím, nejsem stavitel, ale mám z toho pocit, že editor tratí pro OR, seká taky úžasné chyby, jako con editor OR a sází všude znak vody. jiné vysvětlení mne nenapadá. Tohle bude muset objasnit někdo s praxí se stavbou tratí.