Chyba při čtení vozidla

poison

Pomocník strojvedoucího
Do sólo složky bude teda ještě potřeba dokopírovat z original Routes složku TUTORIAL ROUTE, pokud se trať nezobrazí chybí ta trasa ve složce Paths co jsem psal, máš tam nějakou?

Sotous26

Začátečník
No, i když tam dám TUTORIAL ROUTE tak mi spadne MSTS. A když tam nemám Luhačovice tak mi jde. Podlemně jsme zašli do kořínků, musíme začit odznovu.

Bendík

Provozní technik
Podle mne: Napiš, odkud jsi. Kup pivo, udělej guláš a někdo z okolí za Tebou na jedno odpoledne přijede. A garantuju Ti, že v tom budeš mít jasno a vše Ti pošlape. A budeš hlavně sám schopen si libovolně přehazovat tratě se vším, co s tím souvisí.

Sotous26

Začátečník
No to nevim, k sobě domu nikoho bez povolení nepustím. Já radši založím nový téma, tady je to na dlouho.

Bendík

Provozní technik
No to nevim, k sobě domu nikoho bez povolení nepustím. Já radši založím nový téma, tady je to na dlouho.
Potřebuješ pomoc ty a nebo já? Nemám potřebu k tobě jezdit, proč taky. Ale jen se Ti snažím říct, jak bys to měl nejjednodušší a nejspolehlivější. A pokud bydlíš náhodou zrovna někde blízko mne, osobně bych neměl problém ti takto vše ukázat. Ale tento styl: Poraďte - Poradím, ale potřebuju to vidět a jako bonus tě to v základech naučím - Domů nikoho nepustím - ...má jediné pokračování: Naser si.
Záleží jen na Tobě.

Pajavlaky

Průvodčí
@Sotous26: Já ti poradim. Uvař si kafe, sedni k tomu, a místo toho, abys sem každých pět minut napsal nějakej pologramotnej dotaz, na kterej ti stejně nikdo pořádně neodpoví a když, tak to stejně nepochopíš, začni zkoumat sám. Pokus, omyl. Pozoruj, co a jak se chová, přemejšlej, pročítej si, co už je zde na fóru popsaný. Ano, může to bejt "zábava" na několik večerů, ale s MSTS se totiž jinak naučit pracovat nelze, skutečně to není zcela triviální věc. To je první a poslední věc, kterou jsem ti k tomu napsal, pokud k tomu máš jakoukoliv výhradu či připomínku, nech si ji pro sebe.

Nahoře