Dan J.
Strojvedoucí
Já potřebuji jen, ať nenapíšu úplnou hovadinu tu hlavičku za loko: hmotnost počet náprav a brzdné procento, toť vše a fakt nevím, co tam napsat.Dane, moc to prožíváš. Něco tam nabouchej a kašli na to.
Já potřebuji jen, ať nenapíšu úplnou hovadinu tu hlavičku za loko: hmotnost počet náprav a brzdné procento, toť vše a fakt nevím, co tam napsat.Dane, moc to prožíváš. Něco tam nabouchej a kašli na to.
A ty děti vědí k čemu te dobrý. Asi těžko, tak to neřeš.Já potřebuji jen, ať nenapíšu úplnou hovadinu tu hlavičku za loko: hmotnost počet náprav a brzdné procento, toť vše a fakt nevím, co tam napsat.
Omyl. Stanovená rychlost vlaku neurčuje zábrzdnou vzdálenost. I na ZV 1000m či 1200m se nachází rychlostníky s hodnotou 70.Zábrzdná vzdálenost je jasná 70 km/h - 700m.
Ta ti určuje přechodnost vozidel na dané trati. Zjednodušeně to znamená dovolené nápravové tlaky a hmotnost vozidel. T466 by ale měl být v pohodě i na lehké trati (má 16t/n).Nevím, co má být traťová třída
Já je měl v sešiťáku i na pantografech. Trojúhelník pro pobyt kratší půl minuty, půlminuta byla zapsána 0,5.Na zastávkách by byly ty půlminuty (trojúhelníky tenkrát pro pobyt +, max. pro sólo motory)
Jenže nebyla řeč o stanovené rychlosti vlaku. Vycházel jsem z videa, kde vyšší rychlostník není, tudíž jsem považoval 70 km/h za traťovou rychlost.Omyl. Stanovená rychlost vlaku neurčuje zábrzdnou vzdálenost. I na ZV 1000m či 1200m se nachází rychlostníky s hodnotou 70.
Je to aktuální traťová rychlost v daném úseku, ale může to být na trati s vyšší ZV. Viz třeba v té době Choceň - ČT - Zábřeh.Jenže nebyla řeč o stanovené rychlosti vlaku. Vycházel jsem z videa, kde vyšší rychlostník není, tudíž jsem považoval 70 km/h za traťovou rychlost.
K určení normy hmotnosti (U Mn vlaku bude stejně S) a brzdících procent mě přechodnost vůbec nezajímá.Ta ti určuje přechodnost vozidel na dané trati. Zjednodušeně to znamená dovolené nápravové tlaky a hmotnost vozidel. T466 by ale měl být v pohodě i na lehké trati (má 16t/n)
Dokaž mi to Dodatkem (či TTP) pro trať Zadov - Lopovice. Nepředpokládám, že když je nejvyšší rychlostník v celé trati 70, bude tam traťová rychlost 100 km/h.Je to aktuální traťová rychlost v daném úseku, ale může to být na trati s vyšší ZV. Viz třeba v té době Choceň - ČT - Zábřeh.
Na hradle Tetín, a před ním bylo to +.... Já je měl v sešiťáku i na pantografech. Trojúhelník pro pobyt kratší půl minuty, ...
Ten si musíš vyžádat u stavitele - správce trati. Ne u mne.Dokáž mi to Dodatkem (či TTP) pro trať Zadov - Lopovice.
Tady jsou tabulky.Dane, pokud pošleš hodnoty max. spádů mezi stanicemi, dalo by se tím něco dělat.
To je trošku úlet Josko a příjde mi to jako kravina - pokud je to tak, jak tvrdíš, tak by bylo velmi jednoduché zlikvidovat jakýkoliv download jen tím, že se nahlásí vadný soubor a Joomla jej smaže.Když už by to bylo tak, jak tvrdíš, tak by maximálně JDownload zneviditelnil odkaz ke stažení, ale ne, aby na férovku CMS něco samo od sebe smazalo a ještě k tomu bez vědomí administrátora.Nebil mnou odstraněn. Stačí, aby někdo nahlásil vadný soubor a Joomla jej smaže. Bohužel já se to nedozvím, až tady někdo fňuká.