Ahoj všem, poněvač už více jak měsíc jsem se snažil Icikovi vysvětlit, že se aktivity netvoří tak, že se do stanic ládují loose consisty coby vozidla ve stanicích stojící, že se prostě aktivity tvoří jinak a neustále jsem bombardovaný odpovědí, "že ne, že se aktivity tvoří dneska jina a kecy jak to už nezatěžuje HW" a ORCZ začíná zasahovat i do základní struktury tvorby aktivit samotných, kdy je nám natvrdo nacpáno nějaké novum, bez jakékoliv konzultace a je nadlidský výkon přesvědčit zpět vývojáře, aby vrátili zpět, co aktivity rozbíjí na sračky, pozastavuji jakoukoliv tvorbu pro ORCZ a poněvač mne základní OR už nebaví, americké podnebí a spousta dalších ne jen vzhledových věcí, takže i pro OR. Nedávný zásah do Loose Consist, kdy se z mašin začaly vyrábět nesvítící mrtvoly je prostě odvěšení jakékoliv lokomotivy od soupravy hráče, která se stane LC hnusná nereálná věc. Loose Consist slouží při tvorbě aktivit ke spoustě jiných věcí než k zaplácávání stanic, posuny spojování a označování hláškama. Jenže pro nové tvůrce je asi schůdnější varianta naprcat do nádraží vozy jako LC a udělat jednu trasu z A do B bodu a takto se podle požadavků těchto "aktivitářů, kteří tady vydávají jednu aktivitu za druhou" vyvíjet ORCZ. Je mi to moc líto, ale tohle není pro mne ta správná cesta. Bohužel nikdo asi neakceptuje, že se stanicemi jezdí vícekrát v jedné aktivitě a když tam naje.u statické vozy tak jsou tam nafurt, naco je měnit, vždyť je to práce navíc. no nic... Asi tak.