Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

Venny

Průvodčí
Máme, a dobře udělané (ZSR191-193). Ale moje poznámka je myšlena tak, jak je napsána: stávající stav je tuším z r. 2018 a zatím, bohužel, nic nepřibývá. Pokud se pletu, omlouvám se. ;)

Dan J.

Strojvedoucí
Čau chlapi.
Další zjištění situace při testech aktivity:
- Z Komárna směr Dunajská Streda a směr Jomárom, neodjede traffic a zůstane na odjezdových návěstidlech, chtělo by to asi dát do konců těch "cancourů" návěstidlo.
- Do stanice Bratislava Nové mesto od Dunajské Stredy taky nevjedou vlaky a zůstanou stát na vjezdovým.
Samozřejmě jedu v OR, tam se to dá naštěstí ochcat fintou, aby prozatím vlaky vjely. :)
Dan

duuso

Pomocník strojvedoucího
Beriem na vedomie, v tom Komárne som zabudol na "slepé" vetvy smer DS a Komárom dať ručné návesti STOJ ako to zvyknem robiť aby sa z poslednej stanice dalo odísť. Čo sa týka BANM toto zatiaľ neriešim lebo krajinu mám potiahnutú len po vchod od BA Predmestie, ale plán je dostavať aj Nové mesto.

Dan J.

Strojvedoucí
Já do BANM původně nai nechtěl v aktivitě zajíždět, ale musel jsem, kvůli obratu soupravy. Tak jsem to náhodně zjistil. Poněvač R17 jel právě z Komárna přes Dunajskou Stredu a tak jsem musel dát do scénáře plánovanou výluku a odklon přes NZ, tím jede vlastně souprava do Bratislavy v obráceném řazení. V BANM si ji už přebere S499.0 na opačném konci soupravy, Albatros odstoupí a na hlavním už se tím pádem nemusí měnit mašiny. Z Komárna jede náhradní souprava do DS, tak jsem zjistil, že neodjede a do BANM z DS přijíždí náhradní souprava, která mi tam nevjela.. Jinak zatím vše funguje, až na to fantomové návěstidlo z Šuran do NZ, co jsem tady zmiňoval.

duuso

Pomocník strojvedoucího
No...konečne som sa po troch dňoch dostal k editoru, zazálohoval som štvorce na hlaváku a vo Vajnoroch a nakopčil Mikuldovu robotu. A som veľmi príjemne prekvapený, v editore aj v samotnom MSTS všetko hrá, zmeny som tam od apríla, teda od vydania verzie 2 nerobil takže nemusel som maturovať so staršími súbormi a čo je najpodstatnejšie vo Vajnoroch sa ušetrilo 25 objektov a na hlaváku na dvoch štvorcoch...teraz sa podržte - 174 kusov. A citeľne aj stúplo fps na mojej starej rárohe. No a samozrejme to vyzerá luxusne oproti tým skladaným peronom. Veľmi ma tento počin prekvapil a potešil, veľká vďaka páni ! Teším sa tomu a hlavnú stanicu to posunulo na vyšší level. Ak by som mohol navrhnúť tak by som ešte na tej hlavnej uvítal vymodelovať takto aj strechy na peronoch, to by stiahlo modely ešte o cca 50 kusov podľa môjho hrubého odhadu. Ale už teraz je to super. Ja zarezávam na stavbe 152-ky, ťahám krajinu zo Štúrova smer Levice, u Nebulusa zase na plné obrátky hučí GMax a exportuje jeden originál model za druhým....

Nahoře