Kabina 770/1

bob57_cz

Učitel češtiny
No, já si ten titul nepsal... Možná kdyby někdo kdo je aspoň trochu při smyslech pochopil, na co se ptám tak by mi slušně odpověděl. Byl tu jen JEDEN takový, a to Josef Vogeltanz. Pokud nemáš k mý otázce co říct tak běž radit jinam...
Nepsal sis jej, vysloužil sis to. Svá doporučení si nechej pro své kamarády ve školičce. Tady filozofuj, až budeš něco umět a budeš se umět chovat.
A co kdyby ses napřed řídil tím, čím jsi měl začít?!

Meda

Provozní technik
Zdravím
a prosím o radu. U loko OKD (CabView ( "../../common.cab/cab770_5/770_5okd.cvf" ) je při pohledu z kabiny motorová část otočena vpravo a zakrývá část výhledu. Je možno jí trochu otočit proti směru hod. ručiček a jak to udělat ?
LokoOKD.jpg

Meda

Provozní technik
Zdravím - mám stažené.
Ani jedno cvf mi nefunguje pořádně.
Rád bych tuto kabinu, ale marná snaha má. Neví někdo, které .cvf to je ?
Kabina 770 OR.jpg

Dan J.

Strojvedoucí
Promiň, samozřejmě, že to fungovat nebude, je to pro OR a ORCZ rozdrbal FA u kabin, musí se to celé opravit, pokud se někdo najde, budu rád, já na to fakt teď nemám čas.

Meda

Provozní technik
Promiň, samozřejmě, že to fungovat nebude, je to pro OR a ORCZ rozdrbal FA u kabin, musí se to celé opravit, pokud se někdo najde, budu rád, já na to fakt teď nemám čas.
Spuštěno v OR - vše bez problémů. Dík za snahu !

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Keby bol záujem , tak mám nafotený cab ZSCS 771-075 ( svetlo zelený čistý pult, druhý obrázok zhora v tomto vlákne ) na 3D cab.

Nahoře