Hledám fotografii, plán, typový výkres...

Sajmon

Cestující
Zdravím, zháňam akékoľvek fotky 363.136 v stave prvého retro laku, čo je obdobie rokov 2010-2017. V prípade peknej fotodokumentácie sa nebránim ani finančnému ohodnoteniu. Ďakujem.

pegas

Pokladník
Zdravím páni,
Nevedel som kam to dať, tak to skúsim napísať tu.
Nenašiel by sa tu ochotný, pokiaľ možno skúsenejší skinár ktorý by bol ochotný urobiť pár skinov na "zakázku"? Samozrejme za vopred dohodnutú finančnú odmenu. V prípade záujmu o "brigádu" ma prosím kontaktujte na mail: 752pegas@gmail.com . Prosím len seriózne.

Dan J.

Strojvedoucí
Pánové, pokud někdo máte fotky "Kredence" M262.0105 depa Olomouc 1980, chtěl bych požádat o jejich buď zaslání, nebo klidně i ke mně do vlákna skinů pro OR. Nepotřebuji foto použitelné na skin, ale kde co v provozu bylo za nápisy. Pomalu se chystá jeden kousek (ale velmi pomalu). :)

Pawlik

Průvodčí
Zdraví pánové,

byl by někdo ochotný poslat mi fotky vozu Eas (celoplechová podlaha, podvozky Y25) ve vlastnictví ČD, prosím?
Nemusí být v kvalitě pro skinování, jde mi jen o umístění nápisů na bocích i čele.
Něco se dá vygooglit, ale z toho moc moudrý nejsem. Zdá se, že každé dílny si to dělaly tak trochu po svém.
Díky.

Jakub H.

Skladník
Zdravím,
sháním jakékoliv fotky na ZSSKC 770/771. Kdyby někdo měl třeba 771.142, klidně nekompletně a nekvalitně, byla by to naprostá paráda. Fotky nemusí být v závratné kvalitě, každopádně aby byly alespoň trochu použitelné.

Nebráním se ani jakémukoliv jinému Čmelákovi, kdyby někdo měl jakékoliv fotky na nějakého ČD, nebo i soukromníka, rád je uvítám.

Případné nabídky kdyžtak asi do SZ. Díky moc. :)

VíťaCh

Začátečník
Zdravím, sháním fotky červené 210 jako byly například 210.031, ČD 210.037 a 210.055. Nemá někdo něco? Děkuji.

Groza

Skladník
Zdravím, sháním fotky na textury jakékoliv šumperské, brněnské nebo bohumínské lokomotivy 750.7. Kdyžtak piště do SZ, děkuji :)

Groza

Skladník
Zdravím, po předchozím neúspěchu, kdy se mi nikdo neozval, mám další prosbu. Nemáte někdo nafocenou brněnskou 362.042? Nejlépe v současném stavu, tj. bez tabulek a s ledkami. Děkuji

Jakub H.

Skladník
Hezký večer,
zkusím štěstí, ačkoliv tomu moc nadějí nedávám. Našel by se někdo, kdo by měl nafocenou jakoukoliv 742 v unifiku 88? Samozřejmostí je následné zveřejnění. Díky.

C3rv

Posunovač
Zdravím,
nemá někdo prosím nafocenou 754.086 před úpravou na řídící systém MSV ? :)
Děkuju.. ;)

Defiant70

Cestující
Zdravím,
Nevíte o někom kdo by měl nafocenou 754 061-0 po laku (tj. v roce 2020 a dál do přítomnosti)?
Fotek bych se velmi rád ujmul a naskinoval tuhle pěknou Trutnovskou brejli aby vypadala tak, jak dnes jezdí...

Groza

Skladník
Zdravím, nemá někdo nafocený/možnost nafotit motorový vůz 850.001 (M286.0001), popřípadě k němu nátěrově shodný přípojný vůz 050.001?

Martin S.

Hradlař
Zdravím, nemá někdo nafocený/možnost nafotit motorový vůz 850.001 (M286.0001), popřípadě k němu nátěrově shodný přípojný vůz 050.001?
050.001 už asi nikdo nenafotí. ČD ho totiž kvůli špatnému tech. stavu poslaly před pár lety do ČT a pokud ho nikdo nezachránil...

F0rb1dd3n

Začátečník
Zdravím, nemá tady někdo náhodou nafocenou nějakou 742.71/EffiShunter 1000M/743.2? Začal jsem dělat svůj první model a nějaké fotky na textury by se celkem hodily.
Díky.

Přílohy

• render_back.jpg
    render_back.jpg
    57.2 KB · Zobrazeno: 0
  • render_front.jpg
    render_front.jpg
    61.9 KB · Zobrazeno: 0

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Zdravím, nemá tady někdo náhodou nafocenou nějakou 742.71/EffiShunter 1000M/743.2? Začal jsem dělat svůj první model a nějaké fotky na textury by se celkem hodily.
Díky.
Zdravím,
jestli to není do Ostravy daleko, neměl by být v tamním SOKfau problém nechat kvůli nafocení venku postát některý ze strojů 742 711-714, 717-719 nebo 723-725. Hlavním faktorem ale bude počasí, kdy za slunečna to nebude dobré. Vzhledem k tomu že mám v Ostravě uvedené kousky na "starosti" a pořád se na nich něco řeší, na jejich focení mi již nezbývá především psychických sil. :cool:

David

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Nastalo zlepšení nálady, tak jestli může pro začátek být, dá se časem i pokračovat ... https://ulozto.cz/tamhle/6jVzxZqEgw...2ZzWwMzAvAwD1L2Z4ZzIvAJk6q2pmJyR3K1qeMGOzAj==

Jde jen o zkušební snímky strojů 742 712 a 742 758. Protože to jsou ještě pořád "leštěnky" s odlesky, příště raději bez vesty. Bude ale hrozit mínus 500,- Kč za porušení BOZP !!! :rolleyes:

Pořád ale trvá nabídka možnosti nafocení všeho potřebného jak samotnému modeláři, tak i případnému kabináři.

David

Nahoře