Open Rails kabína-problém

RicarCZ

Posunovač
Tak to je dobře. Přihodím ještě jednu praktickou ke kabinám obecně: Ty starší mají často pohledy s poměrem stran 4:3 a pokud se pustí na monitor s obrazovkou 16:9, dojde k deformaci. Přitom Open Rails má pro zobrazení "nativního" formátu kabiny klávesovou zkratku CTRL+1. Pravda, přibudou po stranách černé pruhy, ale v kabině jsou alespoň budíky kulaté.
Zdravím, kéž by to fungovalo i obráceně, mám 4:3 monitor s rozlišením 1600x1200 a všechny nové kabiny jsou oříznuté a mají rozházené ovládací prvky a ani roztažení 2D kabiny v nastavení OR nefunguje, starší kabiny kterých je pořád mnohem více jsou naprosto v pořádku bez jakýchkoliv úprav.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Zdravím, kéž by to fungovalo i obráceně, mám 4:3 monitor s rozlišením 1600x1200 a všechny nové kabiny jsou oříznuté a mají rozházené ovládací prvky a ani roztažení 2D kabiny v nastavení OR nefunguje, starší kabiny kterých je pořád mnohem více jsou naprosto v pořádku bez jakýchkoliv úprav.
To je potom těžký, dneska frčí už jen filmový formát 16:9. Dokonce používán otočený o 90st. na zobrazování dokumentů.

Matěj Menšík

Cestující
Zdravím, najednou se mi kabiny vlaků začli zobrazovat nějak divně, ne přes celý monitor, ale menší, přitom dříve jsem to měl normálně přes celou obrazovku. Neznáte někdo důvod? A jak to vrátit zpět do normálu?

FA_NgUgxDme1emIMrFu0_12XtV9zzgDHGP24tAvaOEde=w1280.png

Nahoře