Zvuky Jacek

J

Jan Květ

Host
Já bych chtěl Jacka poprosit,aby udělal trochu lepší zvuky pro 810 a nemohl by ještě vyladit plynovou páku?

Kodl

Cestující
Mám problem se zvuky 750,753,754,755 a 759 od jacka,u lokomotívy kterou ovládám já mi zvuky doů jako u postrku nobo u lokomotivy řízené počítačem co stím mám prosím dělat děkuji.

Kadr

Hradlař
Jan Květ napsal:
Já bych chtěl Jacka poprosit,aby udělal trochu lepší zvuky pro 810 a nemohl by ještě vyladit plynovou páku?
Lepší zvuky nebou leda že by jsi neudělal lepší ty.A co myslíš tím vyladěním plynové páky?

Jacek

Průvodčí
Kodl napsal:
Mám problem se zvuky 750,753,754,755 a 759 od jacka,u lokomotívy kterou ovládám já mi zvuky doů jako u postrku nobo u lokomotivy řízené počítačem co stím mám prosím dělat děkuji.
Tak to nevím, kde je problém - vypadá to jako kdybys ovládal postrkovou verzi, ale sms pro postrk v tom balíku ani nejsou.

k 810
Mechanický přenos v MSTS nefunguje jak má, 810 má navíc hydromechanický přenos, takže současné zvuky berte jako maximum možností jak to obejít. Líp to prostě nepůjde :!:
Další možnost jak to ještě obejít, je použít elektrický výkon a pak výroba komplet nových zvuků. Ale kdo chce, ať se v tom hrabe sám. Opravdu není snad týden, aby se mě určitá skupina (stejných) lidí neptala v SZ, kdy budou lepší zvuky pro 810. :confused: Prostě nebudou.

Kadr

Hradlař
Jacek napsal:
Kodl napsal:
Tak to nevím, kde je problém - vypadá to jako kdybys ovládal postrkovou verzi, ale sms pro postrk v tom balíku ani nejsou.

k 810
Mechanický přenos v MSTS nefunguje jak má, 810 má navíc hydromechanický přenos, takže současné zvuky berte jako maximum možností jak to obejít. Líp to prostě nepůjde :!:
Další možnost jak to ještě obejít, je použít elektrický výkon a pak výroba komplet nových zvuků. Ale kdo chce, ať se v tom hrabe sám. Opravdu není snad týden, aby se mě určitá skupina (stejných) lidí neptala v SZ, kdy budou lepší zvuky pro 810. :confused: Prostě nebudou.
Mno já sem v tom jaksi už nějakou tu dobu hrabu ale zde mech.přenos dělá trošku paseku.Uvidíme co se nám podaří spáchat :confused: .

Jacek

Průvodčí
Kadr napsal:
Mno já sem v tom jaksi už nějakou tu dobu hrabu ale zde mech.přenos dělá trošku paseku.Uvidíme co se nám podaří spáchat :confused: .
No bez nějaké opravy pomocí binu asi nic, já jsem se v tom spolu s dalšími hrabal s několika dalšími už v dobách, kdy Ondra vymodeloval první 810. No zkrátka, dokud někdo nepřijde s plně funkčním mech. přenosem, jsou pro mě zvuky pro 810 uzavřená kapitola

Naposled editoval moderátor:

Tommy66

Hradlař
Jacku každý umíme něco :salut: Takže díky za super zvuky k 742. Bez těchto zvuků by nemělo cenu tvořit české aktivity.

David Kodet

Pokladník
Však to je ještě starý , nevím proč jste v tom začli šťourat.....
Vždyť teď ty zvuky pro 810 jsou výborný , úplně stačí.A na M131 to je fakt paráda , no prostě bych mohl vypisovat všechny loko.Mistr zvuku .

Robo

Průvodčí
Teraz už áno, treba si všimnúť časy pridaných príspevkov. ;)

Naposled editoval moderátor:

Petan K.

Začátečník
Dobrý den,stáhl jsem si zvuky od jacka na brejlovce a k nim tu aktualizaci sms souborů.A myslým že to,jak je zvuk tr.m. závislý na poloze páky je super,akorát se mi zdá že když jedu na plný výkon tak skoro vůbec neslyším motor ale tr.m. má to tak být?

Petan K.

Začátečník
Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy. :D
Nechci bejt nevděčnej ale myslym si že by u brejlovců měli být víc slyšet basy.

Jacek

Průvodčí
Petan K. napsal:
Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...

Kadr

Hradlař
Jacek napsal:
Petan K. napsal:
Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...
To chce chladnou hlavu,není problém si to nastavit podle svého gusta.

Čouda

Pomocník strojvedoucího
každej brejlovec je jinej. Viz 754 051. Vůbec nebublá zato, 754 030 burácí ostošest. Záleží hodně na stavu tlumiče.

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Jacek napsal:
Petan K. napsal:

Jen ať je motor a všechno pěkně slyšet, ale ať zase moc nepiští, třeba píšťala bo to až moc potom škvrčí...

Matýsek

Průvodčí
E499_2002 napsal:
Jacek napsal:
Petan K. napsal:

Jen ať je motor a všechno pěkně slyšet, ale ať zase moc nepiští, třeba píšťala bo to až moc potom škvrčí...
A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Matýsek napsal:
E499_2002 napsal:
Jacek napsal:
Petan K. napsal:

Ne, nechtěl a nemusíte mi to psát dvakrát. Mě to stačí jednou... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pc-help.cz/images/smiles/PDT_nunu.gif

Matýsek

Průvodčí
E499_2002 napsal:
Matýsek napsal:
E499_2002 napsal:
Jacek napsal:
Petan K. napsal:

Ne, nechtěl a nemusíte mi to psát dvakrát. Mě to stačí jednou... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pc-help.cz/images/smiles/PDT_nunu.gif
To abys to nepřehlédl když to budeš číst. Jako už několikrát. :D

Nahoře