M
Makrdop
Host
Na strance zvuky Jacek pripravuje nove zvuky motorovich vozu 850 a 851 motor je K 12 V 170 DR uz se nane tesim.
http://msts.jacek-modely.cz/
http://msts.jacek-modely.cz/
Lepší zvuky nebou leda že by jsi neudělal lepší ty.A co myslíš tím vyladěním plynové páky?Jan Květ napsal:Já bych chtěl Jacka poprosit,aby udělal trochu lepší zvuky pro 810 a nemohl by ještě vyladit plynovou páku?
Tak to nevím, kde je problém - vypadá to jako kdybys ovládal postrkovou verzi, ale sms pro postrk v tom balíku ani nejsou.Kodl napsal:Mám problem se zvuky 750,753,754,755 a 759 od jacka,u lokomotívy kterou ovládám já mi zvuky doů jako u postrku nobo u lokomotivy řízené počítačem co stím mám prosím dělat děkuji.
Mno já sem v tom jaksi už nějakou tu dobu hrabu ale zde mech.přenos dělá trošku paseku.Uvidíme co se nám podaří spáchatJacek napsal:Tak to nevím, kde je problém - vypadá to jako kdybys ovládal postrkovou verzi, ale sms pro postrk v tom balíku ani nejsou.Kodl napsal:Mám problem se zvuky 750,753,754,755 a 759 od jacka,u lokomotívy kterou ovládám já mi zvuky doů jako u postrku nobo u lokomotivy řízené počítačem co stím mám prosím dělat děkuji.
k 810
Mechanický přenos v MSTS nefunguje jak má, 810 má navíc hydromechanický přenos, takže současné zvuky berte jako maximum možností jak to obejít. Líp to prostě nepůjde :!:
Další možnost jak to ještě obejít, je použít elektrický výkon a pak výroba komplet nových zvuků. Ale kdo chce, ať se v tom hrabe sám. Opravdu není snad týden, aby se mě určitá skupina (stejných) lidí neptala v SZ, kdy budou lepší zvuky pro 810.Prostě nebudou.
No bez nějaké opravy pomocí binu asi nic, já jsem se v tom spolu s dalšími hrabal s několika dalšími už v dobách, kdy Ondra vymodeloval první 810. No zkrátka, dokud někdo nepřijde s plně funkčním mech. přenosem, jsou pro mě zvuky pro 810 uzavřená kapitolaKadr napsal:Mno já sem v tom jaksi už nějakou tu dobu hrabu ale zde mech.přenos dělá trošku paseku.Uvidíme co se nám podaří spáchat.
Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
Nechci bejt nevděčnej ale myslym si že by u brejlovců měli být víc slyšet basy.
To chce chladnou hlavu,není problém si to nastavit podle svého gusta.Jacek napsal:Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
Jacek napsal:Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?E499_2002 napsal:Jacek napsal:Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
Jen ať je motor a všechno pěkně slyšet, ale ať zase moc nepiští, třeba píšťala bo to až moc potom škvrčí...
Matýsek napsal:A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?E499_2002 napsal:Jacek napsal:Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
Jen ať je motor a všechno pěkně slyšet, ale ať zase moc nepiští, třeba píšťala bo to až moc potom škvrčí...
To abys to nepřehlédl když to budeš číst. Jako už několikrát.E499_2002 napsal:Matýsek napsal:A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?A co takhle zlatý tele ,to bys nechtěl?E499_2002 napsal:Jacek napsal:Nedá se zavděčit všem - jeden chce hlasitější trakční motory, jiný tišší, někdo řekne, že nějaký zvuk je nevýrazný, druhý se hned ozve, že to tak nemá řvát...Petan K. napsal:Tak dobrý vyřešeno,byl to muj špatnej způsob jízdy.![]()
Ne, nechtěl a nemusíte mi to psát dvakrát. Mě to stačí jednou... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pc-help.cz/images/smiles/PDT_nunu.gif