Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
S ústí nad Orlicí si taky taky dělal čachry a rok možná 2 roky jezdíme rozkopaným Ústí nad Orlicí,proč by to takto nešlo aj v Olomouci,Českém Těšíně,či Ejpovice-Plzeň ?

Ústí nad Orlicí bylo takové zpestření. Jistě že by to tak šlo i v Olomouci, Těšíně atd, ale jednak se mi s tím nechce ztrácet čas a taky by mě pak aktivitáři zabili, kdybych pořád něco měnil, vždyť jsi viděl, jak už prskali kvůli Ústí nad Orlicí :D
Ten tunel u Ejpovic má být hotový za 2 roky, pro mne je pitomost, abych stavěl starou trať do Plzně a sotva ji dokončím, tak abych ji pak zase rozkopal a postavil ji nově tunelem, to ty 2 roky raději využiju nějak užitečněji...

:) Dobrý aktivitář si stanici rozkope sám. :)
Na to stačí začátečník, ti mazanější rozkopou stanici při cestě tam a při cestě zpět už může být vše opraveno. Rozkopávat trať v Route Editoru? No pokud chci nasrat aktivitáře, tak proč ne :p:p

Dane, to si akože myslel seba? ;) :p Tuším tu niečo páchne!!! ;) :p :D
Ahoj, dobrý je ve škole za 3, kdybych myslel sebe napsal bych výborný, to je za 1 :-) :-) :-)
Na to stačí začátečník, ti mazanější rozkopou stanici při cestě tam a při cestě zpět už může být vše opraveno. Rozkopávat trať v Route Editoru? No pokud chci nasrat aktivitáře, tak proč ne :p:p
Ale jistě že, zde byl na mysli nápad, ale v případě toho Olomouce, tam si troufnu tvrdit, že začátečník asi ne, strávil jsem umísťováním servisů celý den a MSTS dostal tak na prdel, že jsem musel nechat zmizet ten traffic výluky, až je hráč v jiném čtverci, poněvač když se traffic štěrku, aut atd. pohnul, tak sletělo FPS tak nízko, že se potrhal a aktivita skončila zprávou o vykolejení. Když stojí na místě FPS tak 10 - 12, takže na Olomouc i s dalším traffic ok. Ale jak jsem psal zmizet musel až jsem byl v jiném čtverci, to už MSTS traffic "nevidí" a pak v pohodě. Ono někdy to co vypadá jednoduše je při tvorbě taková pakárna, jinak v aktivitě je spousta dalších vychytávek a už je i vydaná, ale až bude opravené Ústí n/O. Budu tam muset něco při opravě vymyslet, abych udělal zpoždění do Pardubic jako teď, kdy je Ústí rozkopané.

No já abych byl upřímný, tak si dovedu živě představit, že budu v projektu 321 se všemi rychlíky končit v Rokycanech.
V MSTS je nuda projíždět nekonečné tunely na Slovači, natož toto... To si stihnu zalít čaj a namazat chleba, než plzeňský rychlík projede tunelem.:eek: A ti fírové tam ve skutečnosti budou taky pěkně chrápat, protože kdo by se crcal s tím, že je na dráze, ale ve skutečnosti na metru. Jestli jsem byl někdy proti nějaké modernizaci fakt zaujatý, tak je to tato. Kde nejsou zářezy a PHS, tam budou tunely. Skutečně skvělé tratě. No, to už je OT.

ML363: A dochází ti, že ti cestující chtějí dojet z místa A do místa B co nejrychleji a ne se kochat?...

Ono když máš kolem trati jen betonové zdi,tak jsou lidi spíše jen nasraní.Že nevidí tu krajinu kolem.Sotva končí nějaká protihlukovka,je tam 3 sekundy díra a začíná další zed v podobě protihlukové zdi.Místo aby se lidi kochali na přírodu ubíhající kolem trati,tak čumí do zdi.

KimiR: Ony tam ty zdi jsou také z nějaké příčiny, i když ne vždy to samozřejmě obyvatelé chtějí :))

Tie protihlukové steny by stačili kludne do úrovne 1m nad zemou a nie 3 metre. Predsa len hluk ide od podvozku a nie z vagona ;) ale musí sa predsa niekde tunelovať a kde inde ako na protihlukových :cool: predsa len od Chocne až po Prahu su cca 60% popri trati protihlukové :mad:

klimi: To samodřejmě vím,že na jinou příčinu
Delay: Tam taky není tak krásná krajina,tam není k na co řádně koukat :D

Jenoduchá srovnání. Když jedu po dálnici, tak jsem na místě rychleji, ale je to nuda o ničem, když jedu přes vesnice okreskami, tak je na co koukat, ale zase jedu mrtě dlouho. :-) Ale ty protihlukovky u tratě jsou opravdu hnus. A na jízdu vlaku to nemá žádný vliv. Například když vidím, jak se zdvojkolejňuje úsek Pardubice - Hradec králové, který to samozřejmě potřebuje jako sůl, kvůli propustnosti valků a staví se stěny i tm, tak se mi chce...

Ale ty protihlukovky u tratě jsou opravdu hnus. A na jízdu vlaku to nemá žádný vliv.
To snad ani nemá mít, ne? To má mít vliv na šíření hluku do okolí. Ale co si budeme povídat, ty PHS pro srnky v lese asi moc velký význam nemají...

To zaslouší obrovskou poklonu a úctu k takovému obrovskému projektu který za sebou nese obrovský kus práce. Myslím že nejen za sebe můžu poděkovat a popřát hodně chuti do další práce.

Back
Nahoře