Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, to si akože myslel seba?Proč rozkopávat ... Dobrý aktivitář si stanici rozkope sám ...
Na to stačí začátečník, ti mazanější rozkopou stanici při cestě tam a při cestě zpět už může být vše opraveno. Rozkopávat trať v Route Editoru? No pokud chci nasrat aktivitáře, tak proč neDobrý aktivitář si stanici rozkope sám.
![]()
Ahoj, dobrý je ve škole za 3, kdybych myslel sebe napsal bych výborný, to je za 1Dane, to si akože myslel seba?![]()
Tuším tu niečo páchne!!!
![]()
![]()
![]()
Ale jistě že, zde byl na mysli nápad, ale v případě toho Olomouce, tam si troufnu tvrdit, že začátečník asi ne, strávil jsem umísťováním servisů celý den a MSTS dostal tak na prdel, že jsem musel nechat zmizet ten traffic výluky, až je hráč v jiném čtverci, poněvač když se traffic štěrku, aut atd. pohnul, tak sletělo FPS tak nízko, že se potrhal a aktivita skončila zprávou o vykolejení. Když stojí na místě FPS tak 10 - 12, takže na Olomouc i s dalším traffic ok. Ale jak jsem psal zmizet musel až jsem byl v jiném čtverci, to už MSTS traffic "nevidí" a pak v pohodě. Ono někdy to co vypadá jednoduše je při tvorbě taková pakárna, jinak v aktivitě je spousta dalších vychytávek a už je i vydaná, ale až bude opravené Ústí n/O. Budu tam muset něco při opravě vymyslet, abych udělal zpoždění do Pardubic jako teď, kdy je Ústí rozkopané.Na to stačí začátečník, ti mazanější rozkopou stanici při cestě tam a při cestě zpět už může být vše opraveno. Rozkopávat trať v Route Editoru? No pokud chci nasrat aktivitáře, tak proč ne![]()
I Ty potvoro, včil si ma dostalAhoj, dobrý je ve škole za 3, kdybych myslel sebe napsal bych výborný, to je za 1![]()
![]()
![]()
ML363: A dochází ti, že ti cestující chtějí dojet z místa A do místa B co nejrychleji a ne se kochat?...
To snad ani nemá mít, ne? To má mít vliv na šíření hluku do okolí. Ale co si budeme povídat, ty PHS pro srnky v lese asi moc velký význam nemají...Ale ty protihlukovky u tratě jsou opravdu hnus. A na jízdu vlaku to nemá žádný vliv.
Hergot chlapi, 10 let staví Martin po svém, tak jste si už mohli zvyknout, že na to vaše plevelení fóra je imunní.