Ahoj Robo. Uz som ti viac krat pisal, ze by bolo lepsie mat na toto osve vlakno ale nevadi:
- usek SNM - Michalany, km ~ 46,8 mas predzvestnik 100 ale rychlostnik je az na km ~ 49,8
- vchodove navestidlo Upor smer z Michalian je schovane za stlpom TV. Celu dobu jazdy cez obluk navest nie je vidno.
- Banovce n/O odbocka na Hatalov: (km ~ 45,8) po prechode cez vyhybky 40 km/h je rychlostnik 60 km/h ale TM stale ukazuje 40 km/h. Zmeni sa to az pri priecesti pri trpaslikovi (~ 44,0) na 60km/h.
- Zastavka Dubrava ma od Budkoviec napis Dubrav
- triangel Banovce, smer od Hatalova na Michalovce: cez vyhybky 40 km/h ale po nabehnuti na hlavnu trat sa rychlost zmeni len na 60 km/h az do Michaloviec. (rychlostnik 100 km/h je len pred Banovcami). Jazda z MI smer Banovce je v poriadku, 100 km/h.
Chybali nejake Shapes ale uz neviem ake, pouzil som ich z Alfold-u. Niekde tu na fore o tom bola davnejsie rec. Taktiez na SRT pri pocasi SNOW chybali textury nejakych stromov a okolia trate, tak som tam dal letne. Niekde som to uz tiez pisal ale kedze to nemas oddelene ako 360 ci 321, nechce sa mi spatne cele forum zasa citat. Snad budu mat aj ostatni nejake postrehy. Trat mam aktivitami prebehnutu celu a nestretol som sa s vacsimi problemami. Preto pisem len chybicky krasy

(Neberiem do uvahy tratove useky Strazske - Vranov, Vranov - Trebisov a ani Kysak - Presov.)
Potom som prestal pisat, dlho si tu nebol

Do kedy budes zbierat tieto chybycky aby sme vedeli reagovat?
Drzim nadalej palce, velmi pekna trat!