Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
ale zaujímavé že nikto sa nesťažoval...ja nič nevravím ale doteraz nebol problém...Ja som to odskúšal všetko ide ako má..nevidím dôvod riešiť niečo v čom nieje problém ...:)

To je celkem běžné, že některé prohlížeče v kombinaci s některými stránkami umí stáhnout soubor tak debilně, že se tváří jako kompletní a přitom ho kus schází. Nevím jak je to možné, aby prohlížeč ukončil stahování a soubor uložil na disk, když není komplet stažený, ale je to tak. A to bude asi jádro pudla v tomto případě.

Já jsem stáhl vše a napoprvé rozbalil, kromě ČD 362.039, tam jsem rozbalil chování, ale zip soubor modelu mi hlásil chybu, až jsem stáhl znova a nechal přepsat, pak ok.

Já jsem stáhl vše a napoprvé rozbalil, kromě ČD 362.039, tam jsem rozbalil chování, ale zip soubor modelu mi hlásil chybu, až jsem stáhl znova a nechal přepsat, pak ok.

čiže ta 2.039 ti už ide ako ma? ....neviem prečo su stym problemy ale kazdopadne ja som to skusal a vsetko ok...dufam teda ze aj Vam Vsetkym.....Ak su nejake problemy nahlaste to tu ....ci uz stym stahovanim alebo modelom/skinom .....dakujem....

Ahoj.
Jo, v pohodě, když jsem dal znova stáhnout a přepsat co jsem uložil na HOD, tak se ten soubor nahrál celý.

Dan: Tak ďakujem za odskúšanie. Ono to asi fakt záleží od prehliadača, rýchlosti internetu a podobne niekedy sa stane že nestiahne celý RAR súbor.....
Taktiež treba stiahnuť oba rar súbory a rozbaliť ich naraz do jednej zložky. Niektorý to rozbaľujú osobitne.

A však budem sa snažiť nájsť spôsob ako to spraviť inak než dávať do rar súboru.

Ono to nie je prehliadačom, ale spojením. Keď sa stratí príliš veľa pakiet, tak to môže hodiť chybu neúplného súboru. Na disk sa to uloží v pohode, lebo tie pakety môžu chýbať hockde a nemusia chýbať na konci archívu. Neviem či to rieši exe, však ak trepem tak ma nejaký IT odborník opraví.,

Ono to nie je prehliadačom, ale spojením. Keď sa stratí príliš veľa pakiet, tak to môže hodiť chybu neúplného súboru. Na disk sa to uloží v pohode, lebo tie pakety môžu chýbať hockde a nemusia chýbať na konci archívu. Neviem či to rieši exe, však ak trepem tak ma nejaký IT odborník opraví.,
Stratené pakety *.exe súbor nevyrieši rovnako ako to nevyrieši u *.rar alebo *.zip ;) Pekný príklad je digitálna TV - stratené pakety prejavia sa zrnením a pokazením obrazu, ale film beží ďalej ako by sa nechumelilo. V prípade súborov do PC sa stiahnu nejaké súbory, ale či je archív kompletný, tak to sa uvidí až pri pokuse o jeho rozbalenie. Stačí chýbajúci bit a je to v perdééli. Viniť za to internetové pripojenie ( providera ) nie je namieste, vina sa dá rozložiť do širokého spektra, počnúc preťaženým serverom - najmä lacné a bezplatné verejné úložiská - až po PC užívateľa.

Stratené pakety *.exe súbor nevyrieši rovnako ako to nevyrieši u *.rar alebo *.zip ;) Pekný príklad je digitálna TV - stratené pakety prejavia sa zrnením a pokazením obrazu, ale film beží ďalej ako by sa nechumelilo. V prípade súborov do PC sa stiahnu nejaké súbory, ale či je archív kompletný, tak to sa uvidí až pri pokuse o jeho rozbalenie. Stačí chýbajúci bit a je to v perdééli. Viniť za to internetové pripojenie ( providera ) nie je namieste, vina sa dá rozložiť do širokého spektra, počnúc preťaženým serverom - najmä lacné a bezplatné verejné úložiská - až po PC užívateľa.

No Veď však jasné ani *.exe súbor sa nemusí stiahnuť celý. Príkladom mi kedysi bola stránka modely-msts.cz kde som sťahoval napríklad 2 skiny naraz a ten jeden mi nestiahlo celý. Ono je široké spektrum tých vecí ktoré za to môžu. No treba sa stým popasovať ak to niekomu ide stiahnuť bez problémov, a niekomu zase nie ...treba to len zas skúsiť...veď sa nič tak hrozné nestane ....

Laickým pohledem, to neexistuje nějaká ála CRC metoda, která by umožnila uložit soubor lokálně jen pokud tempfile je totožný se zdrojovým?

A ako by si ten zdrojový očuchal, keď stráca pakety ? Či sťahuješ, alebo len šmíruješ, aj tak je to rovnaký prenos dát. Aspoň podľa mňa.

Netreba vymýšľať hlúposti. Stačí si to stiahnuť ešte raz a najlepšie sólo bez iných prenosov....

Tak jsem tu zase chvíli nebyl a nestačím se zase divit ... myslím si, že prostory poskytnuté na simtrains.eu jsou v pohodě, i web, v rámci kterého Dodo skiny zveřejňuje a který já správcuji, splňuje vše, co splňovat má. Aktuálně jsem downloady zkusil a i při stahování přes mobilní internet vše bez problémů a s celkovým časem pod 2 minuty. Mne by spíš zajímalo, kde sebral Tadis soubory rar s modely?!? Ke stažení jsou totiž archivy zip. Tak se tak bojím, že se tu hodně diskutovalo, ale prvotní chyba bude na tradičním místě na rozhraní mezi klávesnicí a židlí. Potvrzovalo by to i to, že je zatím jediný, kdo hlásil problém.

Back
Nahoře