Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem stáhl vše a napoprvé rozbalil, kromě ČD 362.039, tam jsem rozbalil chování, ale zip soubor modelu mi hlásil chybu, až jsem stáhl znova a nechal přepsat, pak ok.
Chcel som aj tak ale neviem to vytvárať... a však našiel som nejaké návody ale to cez WinRAR a Total Commander ...to je ale totálna blbosť ....vytvoriť .exe súbor![]()
Stratené pakety *.exe súbor nevyrieši rovnako ako to nevyrieši u *.rar alebo *.zipOno to nie je prehliadačom, ale spojením. Keď sa stratí príliš veľa pakiet, tak to môže hodiť chybu neúplného súboru. Na disk sa to uloží v pohode, lebo tie pakety môžu chýbať hockde a nemusia chýbať na konci archívu. Neviem či to rieši exe, však ak trepem tak ma nejaký IT odborník opraví.,
Stratené pakety *.exe súbor nevyrieši rovnako ako to nevyrieši u *.rar alebo *.zipPekný príklad je digitálna TV - stratené pakety prejavia sa zrnením a pokazením obrazu, ale film beží ďalej ako by sa nechumelilo. V prípade súborov do PC sa stiahnu nejaké súbory, ale či je archív kompletný, tak to sa uvidí až pri pokuse o jeho rozbalenie. Stačí chýbajúci bit a je to v perdééli. Viniť za to internetové pripojenie ( providera ) nie je namieste, vina sa dá rozložiť do širokého spektra, počnúc preťaženým serverom - najmä lacné a bezplatné verejné úložiská - až po PC užívateľa.
Laicky, skrze nějaký checksum asi.A ako by si ten zdrojový očuchal, keď stráca pakety ? Či sťahuješ, alebo len šmíruješ, aj tak je to rovnaký prenos dát. Aspoň podľa mňa.
Ja používam download manager vždy, ale niektoré stránky to vyložene nemajú rady. Najsamlepšie je samozrejme sťahovať z FTP.Mne sa osvedčilo používať nejaký download manager v prípade pochybných pripojení![]()