Cabview

Tak kromě "liku" přidám i slovní pochvalu, prostě mi to nedalo a hned sem si střihnul jeden osobní "syslograf" z Brna do Břeclavi a musím říct, že už hodně dlouho mě tedy aktivita tak nebavila. :) Možná jen malá připomínka k animaci jízdní páky, v "defaultní" poloze je naanimovaná jakoby v jízdní, za hodinu sem si nebyl schopný na to zvyknout a charakteristické lupnutí by nebylo na škodu přidat i na tuto "polohu nula" ... člověk aby pořád koukal kolik mu to ukazuje, nějak mám prostě zapamatováno že jeden lup = "idle", dva "nezařazeno" a na třetí brzdím, což tady trošičku plete. Ale jinak bomba. Škoda, že jsme si (někteří) rozhněvali Pikka, nebo ten "správný" Sysel by tomu přidal na té největší dokonalosti, když už tedy ty Bdmtee jsou ... trošku mě to naštvalo, neb příjezd do Břeclavi a stály tam dvě 809 (Pikku) a další aktivita od stejného tvůrce je se 714, což mi zase připomnělo Pikka ... no, ale to už jsem od tématu kabin na hony daleko. :rolleyes: Zajímavé, že s 380, která má "téměř" totožné stanoviště mě jezdit nebaví ... :confused:

Vlastně ještě "edit", asi by nebylo od věci mít i kabinu na WTB 242, abychom si mohli Syslit okolo Brna ... (a jsme zase u Pikka ...)

Já se naopak přiznám, že nedávno vzniknuvší aktivitu se Syslem na trati 321 jsem odložil ad acta asi po dvou zastávkách, protože se mi s ním jelo blbě. Ale možná je tato kabina jiná a chování lepší, musím to omrknout.

Mimochodem přátelé, nevíte náhodou o existující kabině na Chrochtadlo uchrochtaný? Kabina, která je tam směrovaná (853p) je naprosto nevhodná a neanimovaná. Napadlo mě zkusit místo ni kabinu "Túlavá" ze stránek Hekla a Kulicy. Nebo máte lepší tipy? Chrochtadlo jako takové je skvělé, ale kabinu bych kopl kamsi...

.... Nevíte prosím náhodou někdo jak má být směrovaná kabina v textových dokumentech vozů. Předem děkuji.

Okoun
Má být směrovaná tak, jak je směrovaná. Nemáš staženou kabinu, nebo ji nemáš rozbalenou na správné místo ve správném adresáři. Zkus najít jeden obsáhlý příspěvek ve vlákně „Motorové vozy od Pikka“ tu na foru, kde se píše o tom, jak se taková kabina zprovozní.

Ještě jeden blbý dotaz. Proč je ten volant takhle a co mám udělat pro to aby volant byl normální?
RunActivityLAA 2015-06-09 18-43-52-25.jpg

Pokud je to OR tak je to rozlišením, nebo tím že OR má jiné zapisy pro kabiny :-) a tedy jinak čte animace.

Ahoj, mám otázku či sa dá nejako nastaviť, aby v kabíne 350 006 s ETCS MIREL a displej ETCS neukazovali max. rýchlosť 120, ale 160 km/h. za odpovede vopred ďakujem :) Bez názvu.jpg

Back
Nahoře