DeadFish
Pokladník
Tak kromě "liku" přidám i slovní pochvalu, prostě mi to nedalo a hned sem si střihnul jeden osobní "syslograf" z Brna do Břeclavi a musím říct, že už hodně dlouho mě tedy aktivita tak nebavila.
Možná jen malá připomínka k animaci jízdní páky, v "defaultní" poloze je naanimovaná jakoby v jízdní, za hodinu sem si nebyl schopný na to zvyknout a charakteristické lupnutí by nebylo na škodu přidat i na tuto "polohu nula" ... člověk aby pořád koukal kolik mu to ukazuje, nějak mám prostě zapamatováno že jeden lup = "idle", dva "nezařazeno" a na třetí brzdím, což tady trošičku plete. Ale jinak bomba. Škoda, že jsme si (někteří) rozhněvali Pikka, nebo ten "správný" Sysel by tomu přidal na té největší dokonalosti, když už tedy ty Bdmtee jsou ... trošku mě to naštvalo, neb příjezd do Břeclavi a stály tam dvě 809 (Pikku) a další aktivita od stejného tvůrce je se 714, což mi zase připomnělo Pikka ... no, ale to už jsem od tématu kabin na hony daleko.
Zajímavé, že s 380, která má "téměř" totožné stanoviště mě jezdit nebaví ... 
Vlastně ještě "edit", asi by nebylo od věci mít i kabinu na WTB 242, abychom si mohli Syslit okolo Brna ... (a jsme zase u Pikka ...)
Vlastně ještě "edit", asi by nebylo od věci mít i kabinu na WTB 242, abychom si mohli Syslit okolo Brna ... (a jsme zase u Pikka ...)