Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já stejně ale nechci hru pouštět přes msts, lepší je open rails
Pokud tady zase zamýšlíš spustit nějaké flameware ohledně MSTS vs OR, tak tě důrazně varuju: nedělej to! BAN by mohl být podstatně delší....Tim bych si zatím nebyl tak jistý...
Pokud tady zase zamýšlíš spustit nějaké flameware ohledně MSTS vs OR, tak tě důrazně varuju: nedělej to! BAN by mohl být podstatně delší....
Takých je nás viac, ale nekupovali sme si to len kvôli MSTS... Jinak je to pěkný stroj. Ale chtěl bych vidět toho, kdo by si ho koupil kvůli MSTS ...
Ahoj.Proč by měl být MSTS lepší než open rails?
Tak dá se s tím něco dělat bez toho že bych si kupoval nové PC, nebo ne?
Mne to tiež lezie na nervyVšetko sa kazí, čo novinka to väčšia katastrofa
Som zvedavý na náreky Windows 10 a MSTS, Windows 10 a OR a Windows 10 a TS
![]()
Keď niekomu predávam notebook, zásadne len profi verziu s matným displejom, Win 7 a pevným šasi. Vidieť Lenovo Ideapad, Toshiba Satellite alebo HP Pavilion a podobné "skvosty" tak mi je zle... O mode lesklych displeju, se kteryma se nedalo pracovat zady k oknu ani nemluvim. Tfuj.
Všechno je jen o tom, jaký máš rozpočet. Moje zoufalé Lenovo Ideapad již slouží poctivě třetím rokem. Asi mám štěstí. To víš, taky bych měl rád pořádný notebook, ale peníze potřebuji na důležitější věci...rovnako ako Lenovo IdeaPad ....