Icik, nějak jsem to nepochopil, napiš znovu a srozumitelně. Co se týká servisu2, je uplně stejny jako původní, jen se zvednul výkon, páč OR nesnese malej výkon, to byl a je celej kámen úrazu. Defakto v MSTS má přednost hráč, v OR trafik. Tedy OR vidí celou skladbu mě určeného trafiku a dle toho se zařídí, tedy různé pouštění je jednodušší než v MSTS, kde hlavně na jednokolejkách je fakt piplačka to nastavit. Pák v OR je to o tom, že některým vlakům musím dát maximálně o 1 minutu dříve start, díky zatím nevyřešenému průjezdu návěstí pomalou rychlostí. Tedy zatim skoro všechny mé aktivity se daj projet na OR, tam to hlavně blokujou některé návěsti co se nechtěj postavit, ale už jsem na to delší dobu nenarazil. Bylo to hodně na BP. Jak je to dnes netuším, páč upravuji aktivity na OR pro 321 a tam jsem narazil na jedno návěstidlo v Žilině, které svítí červeně, ale dá se jim projet.
Podotákám, pokud dáš WP hráči OR to vidí a návěstidlu před tebou dá červenou jako u zastávky pokud máš zatrhnuté políčko s vynucováním červené při zastavení s tím, že se návěstidlo postaví nejdříve 2 minuty před odjezdem. Do té doby má úplnou přednost trafik a to vše bez servisu2.