Aktivity POISON

ten strojek má dohromady EDB a vlakovou, Dodo na to upozorňoval.

Ako píšeš EDB funguje súčastne s DAKO BSE. ale není problém to upraviť kto chcete buď SZ pošlem eng 362 001 alebo si to môžte aj sami kde sa v engu píše o EDB reverznej a nereverznej.

Ahoj.
Proč to měnit? Je to velice zajímavé spestření jízdy, aspoň se mašinka chová jinak než ostatní, já jen nevěděl, jestli mi MSTS nedělá někde nějaké nepředloženosti.
Dan

Těch mašinek je více, Dane. Myslím, že je to "Viaxernovina", či větřík fouká tam z té strany. Taky sem už na to na nějakých x6x narazil, jenže tehdá to bylo tuším v souvislosti že někdo použil eng z WTB mašiny na klasickou.

Ten eng jsem tusim vydal ja poprve na skinu 362 040. Je mozna ze Viaxern to mel na nejakych WTB skimech taky. Ja tak mam zmenene vsechny X6X a X5X. Je to trochu realnejsi

Tak to potom beru zpět. Nicméně mám pocit že to byla nějaká 163, protože sem s tím jel osobák tuším z Děčína do Mostu a strašně sem se u toho vztekal proč to nebrzdí ... :D

Tak osobáček bychom měli, teď trochu zimního dýmení, jen jsem při testování skončil na vjezdu do Mlýnů, Úkol ukončen, zničené spřáhlo. V opakovaném testu už jsem projel, záhada. ;)
Taky se mi nepodařilo ve Skalce dočepovat vodu, ani v depu, ani na druhé koleji ve stanici, uhlí jsem dosypal jako profík, zkusíme v jiné stanici, v Podhoře jeřáb fungoval. Dál mě trochu zlobí šíbování po depech, i přes načrtnutou trasu se mi nepřehazují výměny a tak mám klávesu G v pohotovostním režimu, možná mám reverzy blízko k výhybce, když tam jezdím s takovým monstrem.

poi_pn61254_001.jpg
poi_pn61254_002.jpg
poi_pn61254_003.jpg
poi_pn61254_004.jpg

Nazdárek chlapci, nemáte prosím někdo Polský jízdní řád pro rok 2012 a tratě číslo 107, 120, 135, 400, a 530? Potřebuju pro tvorbu aktivity na trati CMK. Předem díky.

Jak bylo již zmíněno tvořím momentálně na projektu CMK aktivitu EiC 1303 Krakus z roku 2012 dokud ještě nejezdila v Polsku klopidla jejichž model v MSTS není. Řazení vlaků je trochu improvizované z toho co je, ale myslím, že to není tak podstatné. Trasa vlaku je Warsawa Wschodnia - Krakov Glówny a jízda trvá něco přes tři hodiny převážně maximální rychlostí stroje EP09 což je 160km/h. Prvních dvacet minut ze Wschodnia přes Centralna do Zachodnia jsem zvěčnil ve videu, je to asi nejpomalejší úsek z celé cesty, tak kdo chce zhlédnout jak to mají poláci přikládám link.

Díky za info,takže trať si stáhnu a budu se těšit na Tvou aktivitu! A jso jinak nějaké aktivity k této trati?

Back
Nahoře