Aktivity POISON

Měl bych malou připomínku k nedávno vydané aktivitě Poisona - Zlínský expres IC551: Od Žichlínku se s icčkem poskakuje za nákladem, takže na bloku je povětšinou výstraha.
V Krasíkově na vjezdu bývá volno (VZ posílá na stroj zelenou), protože náklad uvolnil dva "bloky" před sebou. JENŽE. Ty dva "bloky" jsou tvořeny staniční kolejí, a potom cesťákem na zhlaví, za kterým následuje v oblouku odjezd umístěný na nedostatečnou ZZ.
Při průjezdu staniční kolejí Krasíkova opakovač dává žlutou a na cesťáku je výstraha. Vzápětí za cesťákem v oblouku ale následuje odjezd a ten je na stůj. Výsledek - projetí návěstidla umístěného na nedostatečnou zábrzdnou vzdálenost v poloze stůj.:confused:

Nešlo by to v tom Krasíkově (a snad i jinde) vynávěstit dle předpisů, tj. v případě cesťáků na nedostatečnou zz, rozsvítit na nich bílou?
O kus dál v Zábřehu ty nedostatečné svítí pěkně na všech cesťácích a závislostí je tam víc, než v Krasíkově, takže to asi není technický problém simulátoru.
Pravda, opakovač asi k další návěsti nikdo nepřinutí (v tomto případě pomalu kmitavá červená), ale vidět na cesťáku tu bílou, nabrzdím si mnohem dříve a asi bych to neprohučel. Díky:)

Problém spočívá v tom, že autor modelu Matthias Müller (jestli si to jméno správně pamatuji) mi napsal příkrý dopis a zakázal jakékoli zveřejňování mých skinů tohoto modelu. Nahraď to vozy Bap od Kanka, nezapomeň, že musíme být opatrní. Koneckonců, Němci jsou u nás z Berlína za hodinu rychlým tankem :D

Domnívám se, že si autor Matthias Müller (jestli si to jméno správně pamatuejš) bude brzy moci pouze trhnout nohou...:):) Na základě tvých textur vzniklo toto:
bpjo.jpgbpjo1.jpg

Coming soon.....;)

Ahoj, není ta souprava Bpjo nějak krátká? Nebo mám mezery ve vzdělání, já mám za to, že bylo vždy krajní vůz + 2 vložené a krajní vůz. :) Jinak, NÁDHERA, jen se modlím, aby nebyly jen pro OR. V těchto vozech jsem se mezi Ostravou a Frenštátem najezdil neskutečně a když byly vozy zrušeny, nějak už to není ono.

Jo Dane díky za připomínku, máš pravdu. Jen budu muset trochu přestavět model vložáku.

Poisone, děkuji Ti za pěknou aktivitu Nex48327. Parádně jsem si ji užil. Zároveň chci poděkovat i Franta Staňkovi za povedenou úpravu trati :).

S novou aktualizací jsem protáhl R 821 až do Bohumína tak kdo chcete můžete si jej dát znova až do reálnýho cíle. Přibyla nějaká vozidla mimo TBP jako RailJet ČD nebo Low Poly vozy od Kebarka, které jsem použil v Ostravě.

poi_r821a1.jpg
poi_r821a3.jpg
poi_r821a6.jpg

Os 6280 Orlice
17.května. Krátce po deváté hodině ranní jednoho deštivého jarního dne začínáš před stanicí Lichkov v kabině polské jednotky EN 57 u nás přezdívané "dřevolíno" na osobním vlaku 6280 Orlice z Wroclavi do Ústí nad Orlicí. Tvým úkolem je tento vlak odvézt do cílové stanice. K chodu jednoduché aktivity je potřeba několik vozidel mimo trainset BP, v archivu jsou přibaleny upravené eng soubory jednotky včetně odkazů na potřebné zvuky a kabinu.

Více zde: http://tkanlokopage.webnode.cz/bratis...

Trať Bratislava /Hohenau - Brno - Praha - Bohumín
pro MSTS a Open Rails
http://www.semora.cz/msts/

Přátelé kdo jste se vrhl na prodloužený R 821 tak byl funkční jen po Němčice na Hané, kde jsem byl upozorněn na chybu. Servis opraven a zhruba v 6:07 by měl vykřižovat R 848. Oprava pod původním odkazem na webu.

Áááá chybka, původně bylo v plánu jet na třetí kolej, ale nakonec nebylo třeba, fíra z osobáku byl dost rychlej, no a tak jsem narovnal trasu, ale už nezafajfkoval Ovu. Díky opraveno ;-)

Díky, škoda, že Škoda se mnou nevydrží jet z Dluhonic více jak 130. Hotovo je to, co jsi viděl a je to jen test bez úprav. Tvořit mohu po Dlouhou Třebovou a dále až po aktualizaci, nechci jet starým Ústím nad Orlicí.

Tá aktivita vyzerá celkom zaujmavo... a to predbiehanie sa súprav v plných rýchlostiach = paráda :)

Back
Nahoře