Aktivity POISON

Ááá podívejme se na Ptáčka :D a sám se nepřiznal.
Problém spočívá v tom, že autor modelu Matthias Müller (jestli si to jméno správně pamatuji) mi napsal příkrý dopis a zakázal jakékoli zveřejňování mých skinů tohoto modelu. Nahraď to vozy Bap od Kanka, nezapomeň, že musíme být opatrní. Koneckonců, Němci jsou u nás z Berlína za hodinu rychlým tankem :D

Špatná to zpráva, vozy Bap u Kanka nevidím, ale to může mít i jiný důvod než to, že tam nejsou. Nemáš náhodou někde kontakt na autora? Možná po těch létech změnil názor, pokud žije, byla by škoda to cmudit. Kdyžtak pohledám nějaký kontakt sám. Dík

Edit:
Tak nebylo třeba hledat vehementně, ten jeho výtvor je u Poláků v jejich skinu veřejný, tak jej zkusím oslovit na přiloženém mailu.
http://www.msts.website.pl/msts/pkp/regio.html

Stáhnul jsem si aktivitu IC 507 "Lyoness", úspěšně spustil, ale ihned po startu aktivity jsem jel 40 km/h, přede mnou návěstidlo "STŮJ" a hned jak jsem ho přejel, úkol ukončen po projetí STŮJ.
Kde je chyba? Nepomůže ani stisknutí TAB.

Ahoj, děkuji za upozornění, chyba je v tom, že má hráč navolenu startovní rychlost 42 km/h což je špatně, má být 0 km/h. K chybě došlo díky testu vjezdu do Košic a po vrácení komplet trasy jsem hráči tu rychlost neubral. Existují dvě řešení, smazání aktivity, opětovného stažení a nová instalace, nebo otevření aktivity v editoru aktivit a úprava tohoto parametru u servisu hráče. Omlouvám se za toto pochybení, a děkuji ještě jednou za informaci. NA WEBU JE OPRAVENÁ VERZE.

Jak projedeš stůj, papíry pryč a dolů ze stroje. Musíš respektovat návěstidla. Pokud jedeš ve volné jízdě, tabulka Ti možná pomůže. V aktivitě ale tabulka neplatí. Jako ve skutečnosti. Když je pak aktivita zaseklá na tomto, spojit se s autorem aktivity. Nic jiného nepomůže. F.

Jak projedeš stůj, papíry pryč a dolů ze stroje. Musíš respektovat návěstidla....
On projel nedobrovolně, aktivita začíná na vjezdu do Púchova před klackem, který blokuje servis a pokud ti ten hlupák autor dá rychlost 42, těžko brzdíš. :D Jen je s podivem, že 33 lidí to stáhlo, ale ozval se jen jeden.

On projel nedobrovolně, aktivita začíná na vjezdu do Púchova před klackem, který blokuje servis a pokud ti ten hlupák autor dá rychlost 42, těžko brzdíš. :D Jen je s podivem, že 33 lidí to stáhlo, ale ozval se jen jeden.
Celkem normální, že se nikdo neozve a to některá aktivita je nehratelná i rok.

Někteří si to dokázali v AE opravit i bez ohlášení chyby nebo stažení opraveného vydání aktivity. Nezapomínejte prosím i na tuto skupinu uživatelů... ;):cool::D

Ano, samozřejmě jsem na tuto skupinu myslel, ale kolik je Vás takových z těch 33 stažení, že si to opravíte sami? ;-) Hlavně, že se ozval alespoň někdo.

Někteří si to dokázali v AE opravit i bez ohlášení chyby nebo stažení opraveného vydání aktivity. Nezapomínejte prosím i na tuto skupinu uživatelů... ;):cool::D
Já bych si to také v AE opravil, ale co by tím získali jiní uživatelé, kteří nejsou v MSTS tak zdatní a chtěli by si ji zahrát? I proto jsem to napsal, aby o tom autor věděl a mohl opravit. Takové drobné chyby se můžou vyskytnout, i když je aktivita několikrát testována.

Ano, samozřejmě jsem na tuto skupinu myslel, ale kolik je Vás takových z těch 33 stažení, že si to opravíte sami? ;) Hlavně, že se ozval alespoň někdo.

Jasně, upozornění přišlo včas a autor rychle zareagoval. To ocení každý. :)

Ahoj.
Tak už smažím na R 876 a jsem v Ústí nad Orlicí. Poisone, škoda, že nemáš u aktivity přiložen sjř., jinak super aktivita. Ještě jeden postřeh, tam kde v depu začíná aktivita, tj. Česká Třebová, tak na té koleji a vedle co stojí lokomotivy, tak vedle stává souprava nehodového vlaku a přímo na koleji startu aktivity pracovní vozy. Jinak pánové, máte stejný problém u mašinky 362.001 od Doda, (loko hráče) pokud začnu brzdit vlakovou brzdou, tak se mi spustí trakčáky jako při rozjedu mašiny. To tak má být?
Pro fajnšmekry, tu máte sjř k R 876: http://ulozto.cz/xQ6a3wRs/sjr-r876-rar

Dík za postřehy, ten strojek má dohromady EDB a vlakovou, Dodo na to upozorňoval. Sjř jsem nepřikládal, z depa jedu pozdě a JŘ je u aktivity sesmolen. Je vidět, že máš stanice zmáknutý, já tam jedu jednou do roka špatně. ;-)

JJ, hned zrovna v sobotu pofičím do Ostravy, tak budu sledovat vozy, taky tvořím jednu z Mošnova do Prahy. :)

Back
Nahoře