Trať CR_310

Na stránkách tvůrců (google bezpečně najde) je ke stažení aktualizace v. 5.0 - to je vlastně finálka té pracovní aktualizace.

Dneska jsem narazil na dva námezníky za sebou u sjezdu z páté koleje na šrotovlečku v Mikulovicích. ;) Vím, že už je dle autorů kolejově hotovo, ale nepočítá se i se zprovozněním vlečky do cukrovaru u Vávrovic? :D

Když už se nebude nic nového stavět tak se chci zeptat,jestli se v budoucnu popř. co nejdříve uvažuje o modernizaci úseku Zábřeh-Šumperk nebo alespoň o modernizaci stanice Šumperk?

Re:Vlado M.
No hotovo sice je,ale opravy a úpravy a případné nové objekty se budou řešit v aktualizacích,
když tak mi napiš na SZ nebo mail,jak by sis to představoval s tím cukrovarem.
Re:stefek:
trať byla stavěná do období let okolo r.2006,tudíž se nic modernizovat nebude,
pro nás nostalgiky by to byla katastrofa:)

to já vím,ale v 310 těch tratí z/do Šumperka vede více a jet ze Zábřehu do Šumperka po nové a dalším vlakem do Uničova jet ze staré mi příjde divné.Ale asi se budu muset spokojit je starým Bludovem a Šumperkem.

Od začátku je avizováno, že tento projekt je zasazen do období zhruba před deseti lety a že na tom autor/autoři nehodlají cokoli měnit. A v tomto jsem s nimi zajedno. V reálu to už na mnoha místech vypadá jinak než kdysi a za sebe mám radši otevřenou trať neobehnanou betonovou zdí. Koridor je nuda, nuda a nuda. :cool:

Kluci, to je fajn. Takže bez zdí a bez drátů... :)
Mohou tedy aktivitáři výjimečně nahrazovat el. hnací vozidla za nezávislou trakci? Zdá se mi menší prohřešek, když v nezadrátovaném Šumperku se objeví brejlovec v čele rychlíku, než pershing. Sice je tam naprosto přesně podle nějakých tabulek a GVD z 2015, ovšem mašinka asi cucá proud z mraků... :eek:

Kluci, to je fajn. Takže bez zdí a bez drátů... :)
Mohou tedy aktivitáři výjimečně nahrazovat el. hnací vozidla za nezávislou trakci? Zdá se mi menší prohřešek, když v nezadrátovaném Šumperku se objeví brejlovec v čele rychlíku, než pershing. Sice je tam naprosto přesně podle nějakých tabulek a GVD z 2015, ovšem mašinka asi cucá proud z mraků... :eek:

Já to dělám buď tak, že si vezmu současný jízdní řád a použiju řazení vlaku (existoval-li i před osmi lety) z roku 2008, případně pak fakt jenom vyměním mašinu a neřeším. ;)

A já na to kašlu, když dělám dle GVD pod dráty, tak tam klidně dám tramvaj, ať si cucá šturm odkud chce :), vřdyť si dráty přimyslím, na trati mám stejně vyplé trpolejové vedení (u tratí BP a 321) a taky mne nes...e, že tam nejsou dráty. ;););)

Myslím, že by v Šumperku laminátku rádi uviděli :D
Já si dal nedávno na Olomouckou tramvajovou trať peršinga a jak se s ním jezdilo :D

Back
Nahoře